Skådespelaren Emil Forselius har avlidit 35 år gammal. Han vann en Guldbagge för bästa biroll i Tic Tac, som i min mening är en av Sveriges bästa filmer. Man kan även se honom i bl.a. Beck - Vita nätter, Järngänget och Sprängaren. Vila i frid. http://svt.se/2.27170/1.1914308/skadespelaren_emil_forselius_dod http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6716349.ab http://www.expressen.se/Nyheter/1.1905028/emil-forselius-tog-sitt-liv-i-hemmet |
Läste det igår kväll. Tråkigt, speciellt med tanke på att han nyligen fått en son. |
rest in peace.inte för ja vet vem det e exakt men det e ändå tråkigt![]() __________________________ Evig minnes vi de tapre som levde under vår hordes hammer Evig er krigen mot de av lyset, til de moter dodens ansikt, dodens kulde Vinder av kulde skal komme for å fryse kristenmanns blod Vårt korstog har begynt og hvert skritt er en stake gjennom hvite Krists hjerte Vi brenner guds barn på bålet Vi brenner guds hus Tidens morke skal dekke for solen Lerleproten skal knuses Og hver torne i hans skalle, hver spiker i hans kropp gir liv til nye Sjeler fodt under dodens mektige trone |
Samma här faktiskt, ingen jag sett i många filmer och ingen som jag lagt ett extra öga på. Dock, somsagt så är det ju tråkigt. Rip! __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Jag kände honom personligen. V.I.F Emil. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Beklagar mateke. __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Tack, dawe100! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |