IMDb:s lista över de 250 bästa filmerna täcker in många av de storfilmer som har gjorts genom åren. Ibland blir man dock mäkta förvånad över att vissa filmer inte finns med på den. Vilken film håller dig vaken om nätterna för att den inte finns med på topp-250-listan? För att göra det extra svårt, så får ni bara välja en (1) film. Jag tycker det är skandalöst att Dead Man Walking inte ligger högre. Den orkar inte ens upp på IMDb:s topp-500-lista som man kommer åt via IMDbPro. Sean Penn gör i mina ögon sin bästa rollprestation någonsin. Herregud, filmen blev inte ens nominerad till en Oscar för bästa film. Men Babe (ni vet filmen om den lilla modiga grisen) nominerades! Suck. Så, nu har jag fått ut mina morgonaggressioner. Nu vill jag veta vilken film som DU skulle vilja muta IMDb:s administratörer för att få in på Top 250. Länk till topplistan hittar ni här: http://www.imdb.com/chart/top [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2010-04-07 09:13:33] |
Kul tråd, ska titta lite närmare på detta senare. Skulle vara bra med en länk så man kommer till topplistan.. |
Fixat i huvudinlägget. ![]() [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2010-04-07 09:13:56] |
Blood in blood out. __________________________ Hat, krig och terror, mord, katastrof Våldtäkt, droger och våld, förlorade i vårt misslyckande Rädsla är lidande, skrämma lyda Rädsla är kontroll, lidande helvete Polis genomdriva lydiga beteende Tillverkade vapen av överensstämmelse Rädslan för krig och farsoter Rädsla för förlust och misslyckande Rädsla att hata din fiende Frukta din Gud och Frälsare Frälsare, fel Vad är du rädd? Det är den mest strategiskt verktyg som används för att manipulera |
"Lolita", herregud! |
Svår fråga, men jag kan tycka att Roy Anderssons "Sånger från andra våningen" kanske borde ligga där. Riktigt svår fråga. ... __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |