Quentin Tarantino är i mitt tycke en av vår tids mest briljanta regissörer på att skapa underhållande film. Hur skulle ni vilja ranka hans filmer? Jag räknar inte Sin City som en av Tarantinos filmer eftersom han bara gästregisserade. 1. De hänsynslösa (5) 2. Pulp Fiction (5) 3. Jackie Brown (5) 4. Inglourious Basterds (4+) 5. Kill Bill - Vol. 1 (4) 6. Kill Bill - Vol. 2 (3+) 7. Death Proof (3+) 8. Four Rooms (2) Tycker Jackie Brown är oerhört underskattad. Är helt i klass med De hänsynslösa och Pulp Fiction. Nu är det er tur! ![]() |
1 reservoir dogs(5) 2 Pulp fiction (5) 3 inglourious basterds (5) 4 Kill bill vol.1 (5) 5 Jackie brown (4) 6 Death proof (-4) 7 Kill bill vol.2(+3) detta vart svårt eftersom ingen tarantino film e dålig i princip.Men så här skulle ja göra om ja va tvungen att ranka dem. ![]() |
1.Pulp Fiction 2.De hänsynslösa 3.Jackie Brown 4.Death Proof 5.Four Rooms 6.Kill Bill - Vol. 1 [Inlägget redigerades av taz 2010-04-28 11:19:27] |
Pulp Fiction Inglourious Basterd Reservoir Dogs Kill Bill Jackie Brown Death Proof __________________________ "Well well if it isn't Peter Pan?" |
Yeh. [Inlägget redigerades av ToxicAvenger 2010-04-29 12:27:55] |