![]() | Tråden är låst av moderator. |
Hej hej, jag skulle bli jätte glad ifall någon läser detta eftersom att jag har en film på hjärnan som jag vill se men som jagf inte vet ´namnet på... Den handlar om att ett par tror att jorden ska gå under och har då byggt ett underjordiskt hem där de uppfostrar sin pojke, när de dör så vill han såklart komma upp till ytan. eftersom att han levt sitt liv under jorden vet han inte så mkt, han får bl.a syn på en neger.. Det är detta som jag kommer ihåg, jag tror att Jim Carrey är med och att det e en komedi ![]() Snälla hjälp mig med vad den heter!! :O haha [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2010-05-11 09:57:04] |
Kolla bara upp Jim Carrey så ser du ju vilka filmer han medverkat i? Det luktar Blondin ![]() __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Ääh Idiot, redan gjort det.. Lägg märke till att jag skrivit, jag TROR att Jim Carrey e med.. |
OM du inte hittat något då du kollat upp Jim Carrey, varför nämner du ens honom då? Var försiktig med det där "idiot", just nu ser det inte ut som att jag är den som bör bli kallad de.. __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Dawe, lugna ner dig nu... Jessika, Ingen aning, tyvärr. |
Ber om ursäkt för mitt dryga uppförande i mina tidigare inlägg Jessica. Uncle&Jessika, ni kan besöka min tråd och hjälpa mig lite. __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. [Inlägget redigerades av dawe100 2010-05-09 01:14:52] |
Tror inte det är Rätt Upp i 90-talet med Brendan Fraser (Blast from the past), men skulle kunna varit! __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Det var den!! Såg den som sagt när jag var mindtre så har blandat ihop den med en massa andra filmer. Men kände igen denna när jag såg den på Youtube! tack så mkt S16F! Dawe, det e lungt ![]() |
Ah okej! Lugnt ![]() __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
![]() | Tråden är låst av moderator. |