Forum » Film » Skådespelare/regissörer » Är prestige autographs pålitliga?          Är prestige autographs pålitliga? 2010-05-25 13:07:32
Registrerad: 2010-05-25
Är prestige autographs pålitliga?
Hej!
Jag är sugen på att köpa ett par autografer att pryda min vägg med hemma och då hittade jag denna sida.

www.prestigeautographs.com

Den verkar seriös och allt ´MEN!

De hade flera autografer med Heath Ledger från The Dark Knight som kostade mycket och det är ju försåligt men det var screenshots ur filmen.....
Om man tittar på extramaterialet på DVD:n så säger regissören (tror jag) att Heath Ledger bara sett de inledande 8 minuterna i filmen och att han avled innan den hade premiär......

Då e min fråga: hur kan han skrivit på sin autograf på screenshots som togs efter att filmen släppts????
På hemsidan www.prestigeautographs står det att autograferna är insamlade av samlare från Bla USA men de måste ju fått tag på bilderna efter att den kommit ut på DVD???

Sen kan det iofs vara så att det fotades under inspelningen av filmen och att de lyckades få tag på ett par ex då men det verkar skumt.

Är det någon som handlat från den sidan?????

Är tacksam för alla tips, gå gärna in och kolla på sidan och ge era synpunkter.
Jag e så sugen på att handla där.

Snälla hjälp mig !

2010-05-27 00:33:34
S16F
Registrerad: 2006-01-07
Hej och välkommen till filmpunkten!

Tyvärr är jag ingen autografjägare och har därför ingen som helst aning huruvida de skulle vara pålitliga eller inte.
Men det låter ju onekligen skumt...

Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost.
  2010-05-27 11:47:12
dawe100
Registrerad: 2006-04-17
Tror inte på det, dessa autografer kan du få mycket mer för.
Al Pacinos autograf; 85dollar, inte en chans.

He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams.
  2010-05-27 15:39:45
Registrerad: 2010-05-25
Eller hur!
Tack det kändes konstigt........
Är det typ ebay man ska titta på eller har ni några tips om vart man kan hitta autografer?
  2010-05-28 11:59:02
S16F
Registrerad: 2006-01-07
Ingen aning faktiskt..

Men Ebay kanske ja, eller Amazon

Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost.