En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Matchmaker, The

Romantik:
Komedi:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(4 betyg)
Sätt ditt betyg:

Matchmaker, The Köp filmen på CDON
Romantik:
Komedi:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(4 betyg)

Handling: Marcy är assistent till senator McGlory som är mitt inne i en omvalskampanj. Han har dock problem att få de irländska rösterna så Marcy skickas till Irland för att leta reda på McGlorys släktingar och bakgrund. Men i byn dit hon kommer pågår det Matchmaking Festival och det intresserar folket mycket mer än en senator från USA.

Fakta:
År: 1999
Regissör: Mark Joffe
Originaltitel: The MatchMaker
Ursprungsland: Irland, Storbritannien, USA
Längd: 01:37
Medverkande:
David O'Hara
Janeane Garofalo
Milo O'Shea
Jay O. Sanders
Saffron Burrows
Denis Leary

Senaste recensionerna

Audrey T
gav betyget:

Även om man älskar Jeneane Garofalo blir man besviken för i denna komedi som ska föreställa romantisk passar hon verkligen inte. Hon spelar en otrevlig tjej, Marcy Tizzard, som reser till Irland för att hitta släktingar till sin arbetsgivare, den ännu mer osympatiska senatorn McGlory. Hela upplägget är löjligt men hade kanske kunnat räddas av en härlig kärlekshistoria på den irländska landsbygden som är som upplagd för romantik. Men nej nej, Marcy klampar på som vanligt och ser inte den trevlige irländaren som av någon mystisk anledning faller för henne. Noll romantik och noll komedi. Se "Sanningen om katter och hundar" istället!

chokladberoende87
gav betyget:

En mycket rolig film!

Gojjo
gav betyget:

Rätt förutsägbar men vad gör det. En må-brafilm att se en regnig dag eller liknande. Den är så söt och charmig med otroligt vackra Irland-miljö. Kanske inte en sjävklar femma men jämfört med många andra filmer i den här genren är den här bäst.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 10000
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: