En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Nattens ondska

Thriller:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(1 betyg)
Sätt ditt betyg:

Nattens ondska Köp filmen på CDON
Thriller:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(1 betyg)

Handling: Det unga äkta paret Campbell kommer till Detroit. Han för sitt företags räkning, hon för att shoppa. Den lille sonen har de lämnat hemma i tryggt förvar och planerar ett par fina dagar i storstaden.

Dagen går mot kväll, och utan att de märker det byter Detroit sakta ansikte, affärskvarteren avfolkas, husen stängs, restaurangerna slår igen... och när de skall hämta ut sin bil är grinden låst.

De vet plötsligt inte var de befinner sig, inga människor syns, inte en taxi - bara en känsla av akut fara bland skuggorna som blir allt längre och djupare. Så äntligen en röst...

Fakta:
År: 1985
Regissör: Michael Pressman
Originaltitel: Final Jeopardy
Ursprungsland: USA
Längd: 01:27
Medverkande:
Richard Thomas
Mary Crosby
Jeff Corey
Dennis Farina
Jonathan Goldsmith
Michael Cavanaugh

Senaste recensionerna

wildpalm
gav betyget:

Faktiskt en rätt bra film med tanke på att den gjordes innan Scorseses liknande och ännu bättre "En natt i New York". Tycker personligen att filmer med sån här story är lite obehagliga. Något överdriven kanske, men det värsta är att filmen annars känns väldigt trovärdig, även om karaktärerna i sig beter sig riktigt korkat stundtals. Filmen är inget extraordinärt men passar utmärkt en fredagnatt om du kommer hem lite för tidigt från krogen.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 10190
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: