En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Echo Park

Komedi:
Drama:
Romantik:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,5
(2 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Komedi:
Drama:
Romantik:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,5
(2 betyg)

Handling: Kan (Dey) är en ensamstående mamma som drömmer om stjärnstatus i LA i närheten av Echo Park. För att nå sitt mål tar hon ett jobb som strippa och hyr ut ett rum till Jonathan (Hulce), en pizza-leverans och låtskrivare som omedelbart faller för henne. Men Mays intresse lutar mot bodybuildern till granne...

Fakta:
År: 1986
Regissör: Robert Dornhelm
Originaltitel: Echo Park
Ursprungsland: USA, Österrike
Längd: 01:28
Medverkande:
Tom Hulce
Susan Dey
Michael Bowen
Cheech Marin
John Paragon
Cassandra Peterson
Timothy Carey
Jesse Aragon
Mary Thompson
Skip O'Brien
Biff Yeager
George W. Scott
Fler personer
Bilder:

Copyright Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Senaste recensionerna

crazybaby
gav betyget:

Nej, jag hade högre förväntningar på den här filmen. När jag såg den var jag ett STORT Hulce-fan och såg den för att jag tyckte att han var så underbar. Redan från första scenen tyckte jag att handlingen var luddig och skum, och den blev inte bättre allt eftersom, vilket jag hade hoppats på. Den blir godkänd p.g.a. skådespelarinsatserna och budskapet.

Sophie
gav betyget:

Jag var så säker på att filmen skulle få en fyra - mycket bra skådespelare, särskilt Tom Hulce, värme, humor - men sedan slutade den och betyget dalade avsevärt. Redan från början var den ganska ryckig och svår att hänga med i. Filmen kändes halvfärdig - när eftertexterna rullade upp satt jag som ett frågetecken. Den sista scenen var underbar, men filmen hade kunnat vara åtminstone en halvtimme längre. Tom Hulce är allra bäst i Amadeus, men även här är han mycket charmig och gör verkligen sitt bästa för att hjälpa filmen få ihop det.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 11310
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: