En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Wide Awake

Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(4 betyg)
Sätt ditt betyg:

Wide Awake Köp filmen på CDON
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(4 betyg)

Handling: För 10-åriga Joshua har hans morfar alltid varit den som stått honom närmast, och hjälpt honom i hans uppväxt. Men när morfar dör står Joshua plötsligt där helt ensam utan några som helst svar på livets frågor. Hans föräldrar har ständigt annat i tankarna och lärarna på hans stränga, katolska pojkskola plockar sina svar direkt från bibeln. Joshua beslutar sig för att själv söka svaret på om gud verkligen finns, för att vara säker på att morfar mår bra uppe i himlen. I sin väntan på ett tecken möter han sin första förälskelse samtidigt som han får hjälp på vägen av en baseball-tokig nunna.

Fakta:
År: 1998
Regissör: M. Night Shyamalan
Originaltitel: Wide Awake
Ursprungsland: USA
Längd: 01:28
Ingår i tema: Baseball

Medverkande:
Joseph Cross
Rosie O'Donnell
Timothy Reifsnyder
Dana Delany
Robert Loggia
Denis Leary
Camryn Manheim
Vicki Guinta
Julia Stiles
Fler personer

Senaste recensionerna

crack_of_dawn
gav betyget:

Underbart fin film, som kanske kan upplevas rätt djup på sina ställen.
Vissa scener berörde verkligen -men ändå behöver du inte bekymra dig om att det skulle vara en "snyftare" (såvida du inte är lika lättrörd som jag :) )

Gillar du Pay it forward -gillar du nog även denna.
Rekomenderas.

Savannah
gav betyget:

Mja...jo! En familjefilm av M. Night Shyamalan, för er som inte räds med en "djup" film för tioåringar, som motvikt till all annat elände i barnfilmsväg. Baksidestexten stämmer tyvärr inte speciellt bra med innehållet eftersom O'Donnells karaktär inte får det utrymme som man förväntar sig, men även för er som sett "6th Sense" kan det här vara värt att se.

rush
gav betyget:

ganska sorglig men jag fattade aldrig riktigt tycke för filmen. den pratar för mycket och det händer egentligen inte så mycket, dessutom är färgen och bilden så oskarp att jag blev trött av att titta på den.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 11634
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: