En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Get a Clue

Barn/Familj:
Medlemmarnas medelbetyg: 1,9
(9 betyg)
Sätt ditt betyg:

Get a Clue Köp filmen på CDON
Barn/Familj:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
1,9
(9 betyg)

Handling: Den tolvåriga flickan Lexy är skvallerskribent på sin skoltidning. Hon har en nästan intuitiv förmåga att nosa reda på häpnadsväckande historier och i varje nummer scoopar hon upp en riktig pangnyhet. När en av hennes lärare, magister Walker, plötsligt försvinner är hon därför inte sen att ta upp jakten på honom. Men desto mer Lexy letar, desto mer hopar sig frågorna. Har magister Walkers försvinnande något att göra med hans nyliga medverkan i lokaltidningen? Kan han ha blivit kidnappad? Varför har en hemlös man hans jacka? Det dröjer inte länge förrän Lexy har en lista över misstänkta ”majenappare”, men hon är inte den enda som letar efter den försvunne adjunkten...

Fakta:
År: 2002
Regissör: Maggie Greenwald
Originaltitel: Get a Clue
Ursprungsland: USA
Längd: 01:47
Medverkande:
Lindsay Lohan
Bug Hall
Ian Gomez
Brenda Song
Dan Lett
Ali Mukaddam
Amanda Plummer
Charles Shaughnessy
Kim Roberts
Eric Fink
Jennifer Pisana
Fler personer

Senaste recensionerna

Pesole
gav betyget:

Nja, en film med Lindsay Lohan, jag ville bara se den och den var inte så bra. hon har gjort betydligt bättre filmer än den här.

tuffa tjejen
gav betyget:

Den var väl godkänd, den hade så klart sina ställen där den va rolig men lite väll förutsägbar på ett dåligt sätt, hade velat se den jätte länge för att både Linsay Lohan och Brenda Song (älskar henne) var med men flmen var faktiskt inte så bra som jag trode!!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 11654
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: