En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

Fantasy:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,3
(18 betyg)
Sätt ditt betyg:

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale Köp filmen på CDON
Fantasy:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,3
(18 betyg)

Handling: En man som heter Farmer ska rädda sin kidnappade fru och hämnas på sin sons död. Kungen Krugs arrangerar ett race med djurkrigare som är kontrollerade av den onde Gallian.

Fakta:
År: 2007
Regissör: Uwe Boll
Originaltitel: In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
Ursprungsland: Tyskland, Kanada, USA
Längd: 02:30
Ingår i tema: TV/Dator-spel

Medverkande:
Jason Statham
John Rhys-Davies
Ray Liotta
Matthew Lillard
Leelee Sobieski
Burt Reynolds
Will Sanderson
Ron Perlman
Claire Forlani
Brian J. White
Kristanna Loken
Gabrielle Rose
Fler personer

Senaste recensionerna

Emiam
gav betyget:

2+

Dackell
gav betyget:

Dåligt regi och dålig skådespeleri. Uwe Boll är ju inte känd för att göra någonting bra, men det här är ändå hans bästa film. Det man känner när man ser denna film är att någon annan hade kunnat gjort den så mycket bättre. Statham är ju aldrig bra, lika så Ray Liotta. Uwe Bolls bästa film, ändå suger den riktigt ordentligt. 1 i betyg av mig men nära en tvåa.

torulf
gav betyget:

Det här är en medelmåttig matiné. Inte katastrof, och inte så värst bra. Så döm om min förvåning när jag såg eftertexterna.
Uwe Boll? Han har gjort så fantastiskt dåliga filmer.
Men vad gjorde att jag såg klart den här filmen?
Det jag tycker kännetecknar Uwe Bolls filmer är att aktörerna spelar - inte lever sig in. Och Historien berättas - man berörs inte det minsta. Hur kunde den här filmen kännas så mycket bättre (fortfarande inte bra)? Jag tror att det beror på att det är så rutinerade skådespelare med, att hur Uwe än försöker så är skådisarna professionella. Uwe lyckas inte klanta till det fullt så mycket som han brukar. Tänk vilken film det skulle varit om något proffs gjort den...

Zitrioce
gav betyget:

Filmen blir godkänd men den var inte bättre än vad jag hade väntat.

Svag tvåa

slizy
gav betyget:

Filmen får knappt godkänt. Jag tycker skådespelarinsatserna var tveksamma. Jason Statham och Burt Reynolds gör väl en okej insats men överlag känns det dåligt.

Lite för mycket musik också som förstör stridsscenerna.

Zirgo
gav betyget:

Uwe Boll är tillbaka och denna gången menar han ALLVAR, eller i varje fall lika mycket allvar som man är van vid när han ger sig på att ännu en gång filmatisera något baserat på ett dator spel. Ok, man måste ge filmen lite credit för det faktum att dator effekterna håller en någorlunda bra kvalitet, samt att en del scener inte är så långt ifrån "Sagan om Ringen" kvalitet. Samtidigt så undrar jag alltid över hur han kan komma över skådespelare i sina filmer som ligger över snittet när det gäller talang.
Men detta åt sidan så kan jag inte annat än skaka åt huvudet när manuset känns fullständigt meningslöst och jag kan hopplöst leta vidare efter en handling som ger mig en mening att kolla vidare på filmen. Hade det inte varit av ren envishet så hade jag nog bara vänt på huvudet och gått därifrån. Jag vet inte om jag kan hitta en anledning till varför jag skulle ge någon rådet att se filmen mer än att om man är en Uwe Boll fantast så är detta ännu en film som till stora delar håller samma klass som hans gamla filmer, dock i en fräschare förpackning. En svag tvåa tack vare någorlunda ok film effekter.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 11898
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB


Uppföljare och/eller remakes:
In the Name of the King 2: Two Worlds (2011)
In the Name of the King 3 - The Last Mission (2013)