En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Marvin's döttrar

Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,6
(27 betyg)
Sätt ditt betyg:

Marvin's döttrar Köp filmen på Discshop
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,6
(27 betyg)

Handling: För många år sedan valde systrarna Lee (Meryl Streep) och Bessie (Diane Keaton) helt olika vägar i livet. Lee lämnar barndomshemmet i Florida för att skaffa sig ett eget liv i Ohio och Bessie stannar kvar för att ta hand om deras sjuke far Marvin. Lee uppfattar allt som Bessie gör som en kritik mot henne och Bessie vet att systern klandrar henne för att ha slösat bort sitt liv. En dag får Lee ett olycksbådande telefonsamtal från Bessie. Bessie har fått cancer och hennes enda möjlighet att bli frisk hänger på om hon kan finna en benmärgsdonator inom familjen. Fastän de inte talats vid på tjugo år bestämmer sig Lee för att återvända hem. Återförenandet blir inte lätt. Systrarna har levt sina liv utan tillbakablickar men nu måste de plötsligt konfrontera varandra med sina val och se vad de gått miste om. För att kunna leva i nuet och hantera det som hör framtiden till blir de tvungna att acceptera varandras förflutna...

Fakta:
År: 1996
Regissör: Jerry Zaks
Originaltitel: Marvin's Room
Ursprungsland: USA
Längd: 01:33
Medverkande:
Meryl Streep
Leonardo DiCaprio
Diane Keaton
Robert De Niro
Hume Cronyn
Gwen Verdon
Hal Scardino
Dan Hedaya
Margo Martindale
Cynthia Nixon
Kelly Ripa
John Callahan
Olga Merediz
Joe Lisi
Fler personer
Bilder:

Copyright Miramax
Fler bilder

Senaste recensionerna

JoyRide
gav betyget:

fin film, bra skådespelare. Man berörs av den.

Maria007
gav betyget:

Bra skådespel. Okej manus!

crack_of_dawn
gav betyget:

det saknades något... det enda jag verkligen kände var suveränt bra i filmen var hur de gjorde bandet mellan sonen och mostern. -underbart! annars ej värd att se om.

OhLinis
gav betyget:

En stark fyra får denna film som berör men också lämnar efter sig en viss tomhet. Dess budskap ger både hopp och förtvivlan. Bra skådespeleri, särskilt från DiCaprios sida. Som sagt, en STARK fyra.

c00per_91
gav betyget:

Helt okej ''syskondrama''. Rätt så förutsägbar, och den slutade lite tvärt. DiCaprio är helt perfekt i rollen som den bråkiga sonen, och Meryl Streep funkar också väldigt bra som mamman. Svag trea som passar på en regnig söndag.

smälto
gav betyget:

Jag har sett den här filmen ungefär 100 gånger. Men jag har aldrig fattat vad filmen går ut på! Men skådisarna är ju bra iallafall..

Daniello_
gav betyget:

Dicaprio glänser ensam i filmen. Meryl Streep är också bra, men ananrs är det inget vidare!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 1234
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: