En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Det är nåt som inte stämmer

Komedi:
Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,6
(5 betyg)
Sätt ditt betyg:

Det är nåt som inte stämmer   Köp filmen på CDON
Komedi:
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,6
(5 betyg)

Handling: "Running with Scissors" handlar om Augusten Burroughs, som på grund av sina chockerande minnen från uppväxten med en alkoholiserad far och instabil mor, får tillbringa sina ungdomsår i sin mammas terapeuts bisarra storfamilj.

Fakta:
År: 2006
Regissör: Ryan Murphy
Originaltitel: Running with Scissors
Ursprungsland: USA
Medverkande:
Annette Bening
Gwyneth Paltrow
Jill Clayburgh
Brian Cox
Joseph Fiennes
Evan Rachel Wood
Alec Baldwin
Gabrielle Union
Fler personer
Bilder:

Copyright Sony Pictures

Senaste recensionerna

rush
gav betyget:

Otroligt känslofyllt och hela filmen har en komisk ton med allt vad den gör är bara sorgligt. Visa scener är magiska och med musik som passar är det häftigt. Skådespelarna är fantastiska och det ger en stor del till vad filmen är. Filmen startar underlig men när man väl är inne i filmen så var jag fast för dess underliga utbud.

Savannah
gav betyget:

En sevärd film om två synnerligen dysfunktionella familjer, baserad på författaren Augusten Borroughs liv. Annette Benings insats som författarens mor är strålande - varför ingen Oscar? Givetvis inget för den som bara gillar action, men intresset hålls vid liv hela tiden även om man kunde ha kortat filmen något. Till sist: Den som står för den fruktansvärda svenska titeln borde definitivt få näringsförbud. En mycket stark trea.

Gojjo
gav betyget:

En väldigt bra film som framförallt är väldigt känslostark. Tyckte mycket om den men ibland är den lite väl melodramatisk och stark för mig ibland för att vara helt perfekt, men rekommenderar den ändå.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 12918
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: