En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Candy Snatchers, The

Thriller:
Medlemmarnas medelbetyg: 4,0
(2 betyg)
Sätt ditt betyg:

Candy Snatchers, The Köp filmen på CDON
Thriller:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
4,0
(2 betyg)

Handling: Sleazig-kultrulle där en 16-årig tjej från en förmögen familj kidnappas av ett gäng riktiga losers. Kidnapparna vill byta flickan mot diamanter som hennes styvfar har tillgång till, vad de inte räknade med är att styvpappan inte bryr sig ett dugg om flickan. Hon får helt enkelt förlita sig om hjälp från annat håll.

Fakta:
År: 1973
Regissör: Guerdon Trueblood
Originaltitel: The Candy Snatchers
Ursprungsland: USA
Längd: 01:34
Medverkande:
Tiffany Bolling
Ben Piazza
Susan Sennett
Brad David
Vince Martorano

Senaste recensionerna

Czechflash
gav betyget:

Skådespeleriet är som väntat dåligt, men det är inte det viktigaste i en sån här film. Det är en skön exploitation film där alla är onda. Skrattade gott till vissa scener eftersom de är så politiskt inkorrekta, vilket man sällan ser.

NHL
gav betyget:

En av 70-talets kultigaste sleazers. Det finns egentligen inga snälla karaktärer i filmen förutom "Candy", t.o.m. ungen är lite elak. Härligt att se hur 70-talets sleaze rullar vågade ta ut svängarna och där man aldrig riktigt visste hur filmerna skulle sluta. Idag vet man från första början hur filmerna kommer att sluta eftersom filmbolagen INTE VÅGAR göra något annorlunda. Visst, här är skådisarna i överlag kassa och budgeten minimal, men den är underhållande (innehåller faktiskt en hel del humor). Ett härligt elakt manus ! En bortglömd liten pärla för oss som gillar filmer som vågar ta ut svängarna lite...

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 12937
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: