En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Signal, The

Rysare:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,3
(22 betyg)
Sätt ditt betyg:

Signal, The Köp filmen på CDON
Rysare:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,3
(22 betyg)

Handling: Tänk dig att varje mobiltelefon, radio och tv-apparat i din stad plötsligt börjar sända ut samma mystiska signal om och om igen. Tänk dig sedan att dessa ständiga signaler skapar ett våldsamt, okontrollerbart och psykotiskt kaos hos alla som kommer i kontakt med dem.

Fakta:
År: 2007
Regissör: David Bruckner Dan Bush Jacob Gentry
Originaltitel: The Signal
Ursprungsland: USA
Längd: 01:43
Medverkande:
AJ Bowen
Cheri Christian
Suehyla El-Attar
Lindsey Garrett
Chadrian Mcknight
Michael Ngaujah
Scott Poythress
Anessa Ramsey
Matthew Stanton
Christopher Thomas
Justin Welborn
Fler personer
Bilder:

Copyright NonStop Entertainment


Mest populära recensionen

Lepre
gav betyget:

En totalt rubbad film som verkligen rörde om det i skallen på mig. Filmen börjar mystiskt och spännande. En "signal" slår igång alla tv och radio apparater och stör hela telenätet. Folk börjar bli förbannade på varandra och gifta par börjar gräla för ingenting. Myah är på väg hem till sin man när allt börjar hända. Ganska snart övergår grälen till häftiga diskussioner, våld och till sist mord. Alla tappar plötsligt greppet. Allt blir kaos.

Efter denna suveräna inledning verkar det som att filmen får en blackout. Den tar oss in i signalens effekt. Istället för att visa vad som händer dessa huvudpersoner, hur de ska ta sig ur helvetet, så får vi se det ur deras ögon istället. Det blir rörigt, bisarrt och hela jäkla sjukt.

Det som började som en bra film övergår till en komisk psykos där våldet är det bästa som finns. Hela tiden med en fot kvar i verkligheten. Till slut kan man inte skilja dem åt.

Missförstå mig inte. "The Signal" är en suverän film som använder ett helt underbart foto. Klippningen är proffsig, kamerorna skriker lågbudget och special-effekterna är ruggigt bra. Dessutom är skådisarna förvånansvärt bra och trovärdiga. Allt hängde i slutändan på skådisarna, för det blir förbannat stört den senare delen av filmen.

En smak av 28 Dagar Senare, Motorsågsmassakern och ett glas masshysteri med en sked skitstark psykos och du har dig en underbar drink kallad "The Signal". Inget för de med svaga nerver, epilepsi eller normal filmsmak.

Jag blev faktiskt rädd vid vissa tillfällen. Jag skrämdes av den trovärdiga natur som tas fram hos människorna här. Allt kändes så naturligt helt enkelt. Helt vanligt. Det... Är ganska skrämmande.

Senaste recensionerna

Crocodile
gav betyget:

Den är väldigt lik The Happening men istället för växter så är det signaler från tv, radio och telefon och istället för att begå självmord så är helt enkelt bara så att folk börjar döda andra människor. The Happening är definitift bättre än The SIgnal men det kan vara så att The Happening härmade The Signal lite eller tvärtimot.
Handlingen var ibland rörig men ändå väldigt bra och skådespelarna var godkända. The Signal är bra gjord och jag rekommenderar den värkligen. Stark 3a!

Savannah
gav betyget:

Oj, det här var ju rubbat i varje fall! Det finns liksom inget mer att säga än att filmen började som en "normal" skräckfilm för att sedan övergå i något helt annat. Psyko, to say the least - missa den gärna! Stark etta.

struwe
gav betyget:

Den börjar bra och är lite spännande i början men sen dalar det snabbt och när filmen är slut fattar man lika lite som när den började.Total dynga enligt mig iallafall

Cameron_84
gav betyget:

klart godkänd!

mysgrabben
gav betyget:

Filmen började grymt bra och läskigt, älskade idén och hoppades på mycket bra, dock efter typ en tredje del så sjunker tyvärr filmen. Men den är ändå bra och den funkar.

Laidan
gav betyget:

Det här var helt fantastiskt! Vilken underbar, helt psyksjuk film.
Jag finner inga ord som passar in till denna filmen.. den är helt enkelt för bra för att vara sann.

Jag väntar lyriskt efter att få se mer från David Bruckner, Dan Bush och Jacob Gentry.

Live evil
gav betyget:

Den här filmen börjar riktigt bra men planar sen snabbt utför och blir inte som man har tänkt sig, en besvikelse.

Mer fakta:
Biopremiär: 2007-10-19
Filmpunkten-id: 15326
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: