En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

10 Items Or Less

Komedi:
Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(9 betyg)
Sätt ditt betyg:

10 Items Or Less Köp filmen på CDON
Komedi:
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(9 betyg)

Handling: En skådespelare som förbereder sig inför en kommande roll, stöter ihop med en kvinna som arbetar som affärsbiträde. Tillsammans beger de sig ut på en road trip för att visa varandra sina världar.

Fakta:
År: 2006
Regissör: Brad Silberling
Originaltitel: 10 Items Or Less
Ursprungsland: USA
Längd: 01:22
Medverkande:
Morgan Freeman
Paz Vega
Jonah Hill
Bobby Cannavale
Anne Dudek
Jennifer Echols
Leonardo Nam
Kumar Pallana
Ski Carr
Danny DeVito
Fler personer
Bilder:

Senaste recensionerna

Emiam
gav betyget:

3/5
Mer än OK, Freeman är alltid bra. Men småskum film, detta ser man bara en gång.

flingan94
gav betyget:

En underhållande film, den är anorlunda och det gillar jag. Det händer inte så mycket i filmen men skådespelarna är bra!

Goliatbagge
gav betyget:

Det här är en indieaktig film med den härlige Morgan Freeman i huvudrollen som skådespelare som researchar inför ett filmjobb. Börjar trevande med en stereotypisk Paz Vega som till en början irriterade mig, men både hon och filmen utvecklar sig så småningom till något mycket bättre. Lågmält, vardagligt och charmigt. Det känns som om man kryper självaste Freeman in på skinnet då han spelar sig själv - eller?

Zirgo
gav betyget:

En liten film med liten budget behöver aldrig betyda att där ligger kvaliteter bakom som kan göra det värt en titt. Morgan Freeman spelar med i denna filmen som "sig själv" och enligt min mening så gör han en lysande insats, liksom alla andra skådespelare. Man kan se att han får fria tyglar att tolka sig själv som person och det är underhållande att se på. Storymässigt så kommer man inte så långt in i något hållbart, men det behövs inte så mycket i denna filmen då uppbyggnaden är annorlunda från vad man är van vid. En svag fyra och ett måste är att kolla igenom eftertexterna för extra scener.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 15359
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: