En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

We Own the Night

Drama:
Kriminal:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,1
(83 betyg)
Sätt ditt betyg:

We Own the Night Köp filmen på CDON
Drama:
Kriminal:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,1
(83 betyg)

Handling: En nattklubbsföreståndare i New York försöker rädda sin far och sin bror från ryska yrkesmördare.

Fakta:
År: 2007
Regissör: James Gray
Originaltitel: We Own the Night
Ursprungsland: USA
Längd: 01:57
Medverkande:
Joaquin Phoenix
Mark Wahlberg
Robert Duvall
Eva Mendes
Tony Musante
Antoni Corone
Alex Veadov
Danny Hoch
Fler personer
Bilder:

Copyright Sandrew Metronome
Fler bilder

Senaste recensionerna

Emiam
gav betyget:

En 2+ som film, i sin egen genre & som underhållning.

Nej, hade hört så mycket gott om denna och läst flera recensioner med 4/5 i betyg så förväntningarna var rätt höga. Men inget av detta är nytt, allt har vi sett förr. Visst, bäst skådespel är av Phoenix, men jag blir inte imponerad.

KarinLovisa
gav betyget:

Kan va den mest menlösa filmen ever. Så mycket mer än dålig.

Isko
gav betyget:

En spännande thriller som startar segt, men som bara blir bättre och bättre ju längre filmen kommer. Det är nog bland dom mest realistiska amerikanska kriminalare jag sett. Våld, slagsmål, skottlossningar, biljakter, jaa, allt i dom amerikanska filmerna blir så avdramatiserade och finns endast där för att försöka underhålla tittarna till max. I den här filmen så känns allting så verkligt. Så man sitter inte i soffan och hurrar åt en biljakt, man blir istället vetskrämd för James Gray får det att se så otroligt verkligt ut. Det är det jag menar när jag säger att det är en av dom mest realistiska filmer jag sett. Och speciellt av dom amerikanska filmerna.
Skådespelarna gör sina jobb, men det är ju inga "wow" prestationer vi får se. Helt klart godkänd.
Nu kanske ni tycker att jag har gett lite väl lågt betyg jämtemot min hyllande kommentar. Varför filmen inte får ett högre betyg är att den är seg emellan åt.
En mycket stark 3a till We Own the Night.

Savannah
gav betyget:

Nej! Allt det här har vi sett förut, och hade jag mandat till det skulle jag gärna vilja säga rollbesättaren följande: "Varför i h-vete ska Medez och Phoenix spela passionerat par när de verkar vilja spy på varandra?" En film som inte tillför ett sk...någonting alls. En snäll trea blir det, tack vare habile Duvall och biljakten.

Laidan
gav betyget:

Den här var faktiskt ganska bra, och även intressant och lite spännande. En typisk Mark Wahlberg-action/crime/thriller dock. Men kul att se ett samarbete mellan honom och Joaquin Phoenix igen.

wildpalm
gav betyget:

Den höll inte riktigt. Det är nånting som stör mig. Men visst var den bra. Biljaktsscenen var mycket speciellt filmad och höll enormt hög klass. Sen var Phoenix mestadels fantastisk i huvudrollen. Stark trea!

freddyvonmetal
gav betyget:

den här ligger på plats 17 av 250 på min filmlista.här har vi fyra stycken som e mina favo skådisar i samma film och sen gör ju inte saken bättre när det e kannon bra handling i denna thriller

Mer fakta:
Biopremiär: 2008-01-18
Filmpunkten-id: 15640
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: