En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Murder Set Pieces

Rysare:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(1 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Rysare:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(1 betyg)

Handling: Med sitt uppseendeväckande våld hör Murder-Set-Pieces till den mest ökända klassens filmer. Vi slungas in i det depraverade livet av nazisten "Fotografen" som roar sig med att plåta unga flickor i sin studio. Men när deras skönhet gör upphetsningen för stor drabbas han av ett okontrollerbart begär att döda! Hans ilska och frustration resulterar i sadistisk våldtäkt, utdragen tortyr, pervers förnedring och mord. Han slutar inte förrän skriken tonar ut. Och "Fotografen" gillar att höra vackra flickor skrika...

Murder-Set-Pieces är gore-skräckisen som fått de mest hugade journalister att lämna salongerna. När Lions Gate (som även gjorde "Saw"-succéerna) släppte filmen i USA i 2007, tvingades man klippa ner hela 23 minuter! Ingen annan film i historien har behövt sådana drastiska åtgärder för att undvika den amerikanska "NC-17"-gränsen.

Fakta:
År: 2004
Regissör: Nick Palumbo
Originaltitel: Murder-Set-Pieces
Ursprungsland: USA
Längd: 01:45, 01:23 (USA R-rated version)
Medverkande:
Sven Garrett
Tony Todd
Cerina Vincent
Gunnar Hansen
Edwin Neal
Jade Risser
Jerami Cruise
Fred Vogel
Cristie Whiles
Fler personer

Senaste recensionerna

Emma84
gav betyget:

Alldeles för blodig och obehaglig för att få högt betyg. Men pga den faktiskt blir bättre än bara konstig skräck får den en trea. Det skulle kunna hända faktiskt så helt overkligt var den inte.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 17707
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: