En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Devour

Rysare:
Ungdom:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,0
(4 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Rysare:
Ungdom:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,0
(4 betyg)

Handling: Sen han var liten har Jake Gray plågats av förvarningar om mord och död som han inte kan förklara, tills det att hans två skolkamrater Dakota och Conrad introducerar honom för ett mystiskt onlinespel som kallas "The Pathway". Plötsligt blir Jakes våldsamma syner verklighet och spelet förvandlar hans skrämmande dagdrömmar till en grym verklighet.

Fakta:
År: 2005
Regissör: David Winkler
Originaltitel: Devour
Ursprungsland: USA
Längd: 01:30
Medverkande:
Jensen Ackles
Shannyn Sossamon
Dominique Swain
William Sadler
Teach Grant
Rob Stewart

Senaste recensionerna

Annie91
gav betyget:

Tja, vad ska man säga? Redan från början hade jag mina funderingar om vad det skulle bli av den här filmen och inte blev det något bättre heller. Handlingen går alldeles för snabbt framåt (fast om det är en bra eller dålig sak vet jag inte för jag skulle inte klara av en sekund till), den är rätt så idiotisk och alla skådespelare, förutom Jensen Ackles och (skjut mig snälla nån) Shannyn Sossamon, är så dåliga att man nästan börjar gråta. Jag skulle faktiskt ge den en tvåa efentligen, men jag ger nu ett extra plus till snyggingen Jensen.

movie
gav betyget:

Jensen Ackles är bra & snygg, handlingen...njee

Kejnoo
gav betyget:

En film som börjar med en bra idé men som slutar i något annat, det finns vissa otäcka stunder men that's that! Det enda pluset är hetingen Jensen Ackles.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 18084
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: