En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Last Man Standing

Western:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,8
(34 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på Discshop
Western:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,8
(34 betyg)

Handling: En mystisk främling dyker upp i den lilla Texashålan Jericho, en gränsstad som styrs av två gangsterligor från Chicago. Främlingen är John Smith, en lejd mördare som säljer sina tjänster till den som betalar mest. Han har inget förflutet och ingen framtid. Snart hamnar han i ett blodigt krig, där han själv slåss på båda sidor..

Fakta:
År: 1996
Regissör: Walter Hill
Originaltitel: Last Man Standing
Ursprungsland: USA
Längd: 01:41
Ingår i tema: Maffia/Gangsters

Medverkande:
Bruce Willis
Bruce Dern
William Sanderson
Christopher Walken
David Patrick Kelly
Karina Lombard
Ned Eisenberg
Alexandra Powers
Michael Imperioli
Ken Jenkins
R.D. Call
Ted Markland
Leslie Mann
Patrick Kilpatrick
Fler personer

Senaste recensionerna

Hilts
gav betyget:

Bruce Willis är cool och har attityd, men filmen är som helhet ganska trist. Seg här och var.

freddyvonmetal
gav betyget:

det va cool film aka en remake på för en handfull dollar.coolt att akira kurosawa gjorde ett av sina sista manusarbeten till den här filmen.slutet räddar mycket av filmen och brucan e cool helt enkelt

rambo86
gav betyget:

En av de bästa filmerna som någonsin gjorts, men den är jävligt underskattad fattar inte att den har fått så dålig kritik,, en av mina favoriter!!

korp72
gav betyget:

Skulle inte vilja kalla det här för en western men okej. Seg film som berättar denna klassiska story på ett dåligt sätt - se Yojimbo istället.

SquigBobbLe
gav betyget:

Herregud det här var den sämsta westernrullen jag någonsin sett. Ingenting går ju rätt, vad håller regissören på med? han tar en jättebra historia från Akira Kurosawa och gör det till en sån här skitfilm. Då kan ni gå och se "För En Handfull Dollar" av Sergio Leone istället. Där berättas historien mycket bättre.

Buffy
gav betyget:

Willis spelar otroligt bra i den här filmen, men egentligen tilltalar den mig inte alls

oliver_kahn
gav betyget:

Jag förstår inte vad ni har att gnälla på vad gäller den här filmen. En fyra är den helt klart värd - en av Willis bästa (i alla fall hans hårdaste). Givetvis kan den inte mäta sig med förebilderna ā la Kurosawa och Leone, men i ärlighetens namn: hur många gör det?

Det görs alldeles för få såna här old school-gangsterfilmer enligt mig. Sådana här filmer ser man inte om man är "kulturell" (detta fruktansvärda ord som medelklassakademiker använder för att skilja sig från gästerna på kräftskivan), utan för att man vill se hur hård en karaktär egentligen kan vara. Och Bruce Willis är hård.

Riktigt, riktigt hård.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 2028
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: