En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Breathing Room

Thriller:
Rysare:
Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 1,0
(6 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Thriller:
Rysare:
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
1,0
(6 betyg)

Handling: Naken, inslängd i ett kallt rum tillsammans med tretton för henne okända män, blir Tony varse att hon är den sista deltagaren i en livsfarlig lek. Iförda dödsbringande elektroniska halsband tvingas deltagarna använda sig av antydningar och verktyg märkta ”delar” för att hitta en utväg och utröna skälet till deras bortförande.

En efter en elimineras deltagarna allteftersom deras ”utegångsförbud” inträder och ljuset släcks. För varje död kropp får de en ny ledtråd, som leder dem närmare avslöjandet att en av dem är en mördare. Frågan är ... vem av dem är det?

Fakta:
År: 2008
Regissör: John Suits Gabriel Cowan
Originaltitel: Breathing Room
Ursprungsland: USA
Längd: 01:29
Medverkande:
Ailsa Marshall
Austin Highsmith
Brad Culver
Brandon Stacy
David Higlen
Eve Sigall

Senaste recensionerna

Sophie
gav betyget:

Efter Saw- och Cube-filmerna har filmer som Breathing Room dykt upp som svampar. Detta är en nästan skandalös rip-off på redan sedda och betydligt skickligare thriller/draman - den första filmen i Saw-serien var otrolig. Till skillnad från Cary Elwes och Leigh Whannell är Marshall och övriga patetiskt klena skådespelare, och händelseutvecklingen blir i jämförelse nästan dråplig. Breathing Room förmedlar ingen insikt i människans psyke och hur hon uppträder i situationer på liv och död, vilket gör filmen till en simpel b-rysare som varken berör, skrämmer eller väcker några tankar efteråt. Allting har setts förut och gjorts betydligt bättre.

rambo86
gav betyget:

totalt värdelös har nog alldrig sett en dåligare film
man fick alldrig veta vad som var poängen med filmen, usel!!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 20654
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: