En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Messengers 2: The Scarecrow

Rysare:
Medlemmarnas medelbetyg: 1,6
(5 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Rysare:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
1,6
(5 betyg)

Handling: John Rolling en vanlig bonde som försöker hålla familjeliv och sin gård tillsammans ekonomiskt och kärt. Men inget hjälper. Dock när John får tag på en underlig fågelskrämma ändras allt men är det så bra som det ser ut eller är det värt att förlora allt för att vinna.

Fakta:
År: 2009
Regissör: Martin Barnewitz
Originaltitel: Messengers 2: The Scarecrow
Ursprungsland: USA
Ingår i tema: Spöken

Medverkande:
Norman Reedus
Claire Holt
Heather Stephens
Richard Riehle
Matthew McNulty
Darcy Fowers
Kalina Green
Fler personer

Senaste recensionerna

jsmedlof
gav betyget:

dåligast film jag sett på länge.

S16F
gav betyget:

En av de sämsta filmer jag någonsin sett. Att ens yppa det minsta positiva ord kring denna katastrofalt dåligt gjorda film visar på oerhört låg förmåga att sära på bra samt dålig film. Enligt mig i alla fall.

Manuset är horribelt, skådespelarna är fruktansvärt dåliga och handlingen är skrattretande ologisk. Jag skrattade gott ett flertal gånger åt de underliga och helt oförståeliga val regissören gjort för att berätta den här trista historien.

Förhoppningsvis har samtliga inblandande i den här produktionen bannlysts från filmindustrin och får förhoppningsvis inte ta del av filmskapande igen, men vi kan ju bara hoppas. Uwe Boll kämpar ju bland annat på fortfarande.

Skumbjörn
gav betyget:

Absolut inte lika bra som första filmen, detta ska nog föreställa tiden före första filmen antagligen men ingen aning, den va ganska kass ändå! Inte lika obehaglig och hade inte så många skräckscener så man får ingen riktig rysar känsla av filmen utan mest bara utfyllnad. En rätt tråkig B film med andra ord så en svag 2a för att vara snäll

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 20822
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB


Uppföljare och/eller remakes:
Messengers, The (2007)