En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Whip It

Komedi:
Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,4
(20 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Komedi:
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,4
(20 betyg)

Handling: Bliss är en rebellisk tonåring från Texas som kastar sin krona från en skönhetstävling för att istället tävla i roller derby.

Fakta:
År: 2009
Regissör: Drew Barrymore
Originaltitel: Whip It
Ursprungsland: USA
Medverkande:
Ellen Page
Drew Barrymore
Kristen Wiig
Juliette Lewis
Zoe Bell
Alia Shawkat
Ari Graynor
Marcia Gay Harden
Daniel Stern
Jimmy Fallon
Andrew Wilson
Eve
Tuesday Knight
Sydney Bennett
Fler personer
Bilder:


Fler bilder

Senaste recensionerna

Rymdis
gav betyget:

Den ultimata feel good-filmen OCH den ultimata sportfilmen! Ta och se den!

Lovlinesss_3
gav betyget:

Om en tjej vars mamma vill att hon skall bli modell men hon själv har helt andra planer. Att låtsats vara äldre och coolare än vad man är kan vara farligt. Okej film, lite förutsägbar.

fantaisha
gav betyget:

Älskar verkligen Ellen Page och dom här rollfigurerna hon spelar så otroligt bra! Fick verkligen "juno-vibbar" för hela slanten! Love it! Hade en härligt bra känsla genom hela filmen trots att man i mitten av filmen redan kunde räkna ut slutet. Men gillar ni Ellen P och/eller 'Juno' så får ni absolut inte missa den här!

Mattias15
gav betyget:

Girlpower för hela slanten, med den där glimten i ögat som man mår fruktansvärt bra av. Drew barrymore följer mallarna i hur en film ska vara uppbygd, inget nyskapande på den fronten. Men hon förmedlar ändå någon sorts av feminism som är otroligt kul att se. Själv har hon en otroligt rolig biroll i filmen, den roligaste karaktären i filmen. Att Ellen Page kan agera är ingen överraskning, hon gör detta som vanligt bra. Icke att förglömma Juliette Lewis roll som en tuff och småelak brud på rullskridskor, hon skänker ytterligare underhållning till filmen. Filmen är en må bra film som piggar upp en i vardagen, definitivt att rekommendera till en tjejkväll. Stark trea

Skumbjörn
gav betyget:

så underbart bra :) tycker verkligen om ellen page som skådis hon är ungefär som johnny depp hon kan anpassa sig till vilken roll som helst och verkligen passar till de!! plus att det är skönt att se lite kvinnlig action i sport!! roller derby ftw!!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 22150
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: