En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Fish Tank

Ungdom:
Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,2
(32 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Ungdom:
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,2
(32 betyg)

Handling: FISH TANK är berättelsen om Mia (KATIE JARVIS), en stökig 15-åring som bor med sin mamma och jobbiga lillasyster. Hon har stängts av från skolan och är utfrusen av sina vänner. Hennes mamma, som själv var ett barn när hon födde Mia, kan inte riktigt ta på sig föräldraskapet på grund av sin egen förlorade ungdom och bryr sig ofta mer om sina egna pojkvänner och fester än döttrarnas välmående. Men in i deras liv kommer en ny man – Connor - som är rolig, charmig, snygg och bryr sig om dem alla. Till och med Mia börjar öppna sig för honom.

Fakta:
År: 2009
Regissör: Andrea Arnold
Originaltitel: Fish Tank
Ursprungsland: Storbritannien
Längd: 02:03
Medverkande:
Katie Jarvis
Rebecca Griffiths
Michael Fassbender
Sarah Bayes
Charlotte Collins
Bilder:

Copyright NonStop Entertainment
Fler bilder

Senaste recensionerna

Borr
gav betyget:

Jag har svårt att sätta betyg på denna. Liknande filmer brukar få en 3:a av mig, men detta kändes bättre än vanligt på något sätt. Bra skådespel, intressant historia, rolig, tragisk och en film man inte bryr sig om längden på. Hade gärna fått fortsätta ett tag till för min del. 4:a.

Rymdis
gav betyget:

Det är jobbigt när ingen bryr sig om en. Tänk dig att någon har gjort den perfekta filmatiseringen av den enkla sanningen så har du Fish Tank i ett nötskal. Jag tänkte på att den egentligen tar upp exakt samma saker som An Education, som jag såg nyligen, men ur ett arbetarklassperspektiv och väldigt mycket bättre.

Sandraaa
gav betyget:

Lite långtråkigt ibland, men annars helt okej!

Lingon88
gav betyget:

Dålig långtråkig film. Man tror att den ska få en dramatisk vändning av något slag men ingenting händer och vips så är den slut.Den får trots allt en tvåa, men bara tack vare skådespelarna. En svag tvåa.

Hilts
gav betyget:

Onekligen en gripande berättelse med en utmärkt Kate Jarvis. Dock tyckte jag tempot var för långsamt och det blev lätt lite segt här och var.
En stark trea i betyg.

KarinLovisa
gav betyget:

Obehaglig.

Yasmin
gav betyget:

Väldigt bra och välgjord film. Oerhört duktiga skådespelare i den här filmen. Se den!

Mer fakta:
Biopremiär: 2010-01-08
Filmpunkten-id: 22374
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: