En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Kommissarie Späck

Komedi:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,4
(44 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Komedi:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,4
(44 betyg)

Handling: Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommer snart på andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår – något som leder till något större än vad de kunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas in på fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.

Fakta:
År: 2010
Regissör: Fredde Granberg
Originaltitel: Kommissarie Späck
Ursprungsland: Sverige
Längd: 01:20
Medverkande:
Leif Andrée
Johan Hedenberg
Cecilia Frode
Kjell Bergqvist
Ulf Malmros
Marko Lehtosalo
Per Morberg
Katarina Ewerlöf
Fler personer
Bilder:

Copyright AB Svensk Filmindustri
Fler bilder


Mest populära recensionen

Shining_pearl_
gav betyget:

En rolig film, men det blev lite för mycket tillslut. Personligen hade jag föredragit om denna film hade gjorts som serie i kortare avsnitt.

Senaste recensionerna

IWantItThatWay
gav betyget:

Helt störd komedi. Det märks att Fredde Granberg ligger bakom detta. Riktigt kul med alla oväntade karaktärer som dyker upp (t.ex. Markoolio och Dogge Doggelito) och roliga karaktärer. Mycket skratt!

Emmsan90
gav betyget:

Har sett bättre parodier, om man nu kan kalla den det, Jag skrattade bara en scen och jag vill gärna ha mer än det för att jag ska kalla den en bra film.

torulf
gav betyget:

Filmen har fångat många av de typiska polisserie klichéerna och drivit med dem. Det är väldigt lyckat. Men det är framför allt att den spretar så, som jag ogillar. Hade det varit lite toplessbrudar så skulle det varit en "Polisserie the Movie", men det är det inte - riktigt. Några ganska roliga splatterscener i början gör att den inte är lämplig för de mindre (se inte med de yngsta barnen). Grünvald är riktigt bra, men helheten saknar finess.

Nille
gav betyget:

Riktigt rolig parodi faktiskt, det blev några sköna skratt.

flingan94
gav betyget:

allt jag har att säga är, fy!

teddybjorn_tjej
gav betyget:

Kul film tycker jag med bra skådespelare..

Shining_pearl_
gav betyget:

En rolig film, men det blev lite för mycket tillslut. Personligen hade jag föredragit om denna film hade gjorts som serie i kortare avsnitt.

Mer fakta:
Biopremiär: 2010-06-04
Filmpunkten-id: 22545
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: