En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Echo, The

Rysare:
Mysterium:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(1 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Rysare:
Mysterium:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(1 betyg)

Handling: Bobby blir till slut släppt ur fängelset och bosätter sig i den gamla lägenheten som hans mor gått bort i. Han träffar sin gamla flickvän Alyssa igen men de andra människorna tar avstånd från honom på grund av hans förflutna i fängelset. Bobby börjar höra mystiska viskningar, hittar blod i sin lägenhet, och hör hur en våldsam polis bråkar med en kvinna i lägenheten bredvid. Grälen blir värre och Bobby bestämmer sig för att ingripa, men han får en smärre chock när han inser att lägenheten är tom.

Fakta:
År: 2008
Regissör: Yam Laranas
Originaltitel: The Echo
Ursprungsland: USA
Längd: 01:35
Medverkande:
Jesse Bradford
Kevin Durand
Amelia Warner
Iza Calzado
Carlos Leon
Pruitt Taylor Vince

Senaste recensionerna

Elemental
gav betyget:

När man får höra att de som gjort The Echo är samma regissörer som till The Ring och The Grudge blir ju förstås förväntningarna höga. Bleka svarthåriga asiatiska kvinnor kan man ju aldrig få nog av. Nåväl, många kan, men jag tillhör inte en av dem. Jag blir dock en aning besviken. Skräckmomenten i The Echo är i princip likadana som i de andra filmerna i samma kategori, fast sämre. Den svarthåriga kvinnan kommer upp lite här och var för att skrämmas, och lyckas ibland, men det blir alltså inte alls samma obehagsrysningar som i The Grudge eller thailändska Shutter.

The Echo är en sådan film som man antingen kan se eller vara utan. Det finns inget revolutionerande att hämta, men det är trots allt en helt okej film som funkar på en skräckfilmskväll.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 22825
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: