En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Skyline

Science Fiction:
Thriller:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,4
(13 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Science Fiction:
Thriller:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,4
(13 betyg)

Handling: Efter en lång natts festande vaknar en grupp vänner av ett spöklikt ljussken som strålar in genom fönstret. Ljuset drar till sig människor innan de plötsligt försvinner in i tomma luften, och det är snart klart att en utomjordisk kraft håller på att utplåna hela mänskligheten. Nu måste en grupp överlevare kämpa för sina liv samtidigt som världen faller samman omkring dem.

Fakta:
År: 2010
Regissör: Colin Strause Greg Strause
Originaltitel: Skyline
Ursprungsland: USA
Längd: 01:34
Ingår i tema: Utomjordingar

Medverkande:
Eric Balfour
Scottie Thompson
David Zayas
Donald Faison
Brittany Daniel
Crystal Reed
Neil Hopkins
Fler personer
Bilder:

Copyright Nordisk Film
Fler bilder

Senaste recensionerna

The_Shaolin
gav betyget:

Det här var en film som var ganska långtråkig ända fram till slutet då det helt plötsligt blev en helt annan film. Först är det bara några människor som tjafsar i en lägenhet. Väldigt lågbudgetstil. Sen mot slutet blir det ett episkt mästerverk i still med Independents Day och Världarnas Krig. Vilket avrundar betyget till en ganska säger 3a. Om du inte gillar den här filmen så håll ut. Du blir rikligt belönad mot slutet. Väldigt bra specialeffekter och skrämmande aliens. Dock så har jag aldrig någonsin sett en film som slutar så abrupt och dåligt som den här filmen. Den slutar bokstavligt talat MITT I en scen. Ett verkligen jättekonstigt slut.

Emma84
gav betyget:

Spännande!! Men inte särskilt mycket mer än ufon och rädda människor som försöker fly. Handlingen kändes lite torftlig vilket jag tycker var synd då filmen i sig är bra gjord. Men för mig räcker det inte. Jag vill ha mer bakgrund handling för att den ska nå ett högre betyg. Positivt är dock att slutet inte är förutsägbart och det lyfter ju helt klart spänningen en rejäl dos.

Zitrioce
gav betyget:

Känslan, en blandning mellan "The Mist" och "Världarnas Krig".

Det kommer troligtvis en efterföljare.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 23382
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB


Uppföljare och/eller remakes:
Beyond Skyline (2017)