En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Old School

Komedi:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(93 betyg)
Sätt ditt betyg:

Old School Köp filmen på Discshop
Komedi:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(93 betyg)

Handling: Vad gör man när man kommer hem tidigare än väntat och hittar flickvännen naken i sängen med ett gäng fullständiga främlingar? Självklart går man tillbaka till plugget och startar en studentförening med allt annat än studier i fokus! Innan du hinner säga "vild och blöt brottningsmatch" har Frank "The Tank" (Will Ferrell), Mitch (Luke Wilson) och Beanie (Vince Vaughn) sparkat igång en rad hämningslösa upptåg. Det går så vilt till att rektorn försöker förbjuda verksamheten.

Fakta:
År: 2003
Regissör: Todd Phillips
Originaltitel: Old School
Ursprungsland: USA
Längd: 01:32
Medverkande:
Luke Wilson
Will Ferrell
Vince Vaughn
Jeremy Piven
Ellen Pompeo
Juliette Lewis
Leah Remini
Perrey Reeves
Craig Kilborn
Elisha Cuthbert
Seann William Scott
Matt Walsh
Artie Lange
Patrick Fischler
Fler personer
Bilder:


Fler bilder


Mest populära recensionerna

jeb
gav betyget:

Mycket lätt o rolig film. Många scener där man låg dubbel av skratt. Vince Vaughn, Luke Wilson och Will Ferrell har fått till det ordentligt på skrattfronten i denna rulle. Ett gott skratt är garanterat. Will Ferrel är klockren

wildpalm
gav betyget:

Härlig komedi i min stil. Huvudrollstrion är suveräna med makalöse Ferrell i spetsen. Lite överdriven stundtals men som helhet riktigt bra underhållning. Stark trea!

Senaste recensionerna

Dront25
gav betyget:

Det här är inte bra, inte roligt och inte särskillt (om ens något) inovativt. Fast jag kan inte säga att jag hade särskilt höga förväntningar heller.

rednaxela
gav betyget:

I överlag en ganska meningslös film med tråkig dialog.men så finns det alltid skämt som lyckas få mig att skratta.På så vis är old school i överlag en ganska originell film som trots sin intressanta handling bjuder på lite underhållning.

En stark tvåa

Skumbjörn
gav betyget:

ingen höjdare direkt! tål inte will farrel för han e för jobbig o överdriven. filmen tyckte ja inte hade någon mening alls

Borr
gav betyget:

Vet inte riktigt vad man ska säga om denna. Lite småkul ibland, men absolut inget man gapskrattar åt. Funkar väl bra om man inte har något annat att se på.

Shining_pearl_
gav betyget:

En okej film, lite rolig här och där men också väldigt löjlig emellanåt. En tvåa får räcka.

rush
gav betyget:

inget nytt eller så roligt, underhållande för stunden men inget mer. man får sig ett par skratt men mer än godkänt blir de inte.

Savannah
gav betyget:

Delvis kul film (jo, nakenscenen är hysterisk!) som är sevärd i genren, om än inget måste. Betyget skulle bli högre om filmen hade haft något sorts framåtrörelse och tappat bort något färre trådar...

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 2454
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: