En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Cyberbully

Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,3
(3 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,3
(3 betyg)

Handling: Tonårstjejen Taylor Hillridge får en laptop på hennes födelsedag och går med på ett socialt nätverk. Hon börjar känna sig ensam när hennes vänner fryser ut henne och Taylor faller offer för cybermobbning.

Fakta:
År: 2011
Regissör: Charles Binamé
Originaltitel: Cyberbully
Ursprungsland: Kanada
Längd: 02:00
Medverkande:
Emily Osment
Kay Panabaker
Meaghan Rath
Kelly Rowan
Jon McLaren

Senaste recensionerna

Borr
gav betyget:

Visst har filmen en bra handling, men sättet personerna handlar på känns ganska konstigt delvis. Det som huvudpersonen får utstå i form av nätmobbning känns som ganska banala saker som skulle gå ganska snabbt att lösa. Istället är det bara gråt och att dra sig undan som gäller här.

Hur mamman behandlar huvudpersonen känns inte heller riktigt naturligt. Hon ger sin dotter en egen dator när hon fyller 17 år. Det intressanta är att hon bevakar och behandlar henne som om hon vore 7-8 år gammal. Är man så pass gammal som 17 år bör man kunna klara sig själv rätt bra och inte bli behandlad eller bete sig som ett småbarn.

Hela upplägget känns lite omodernt eftersom mamman hela tiden vill få fram att "ge inte in på det där farliga internet". Det ter sig aningen löjligt med tanke på att filmen är från 2011.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 24871
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: