En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Coronado

Medlemmarnas medelbetyg: 2,0
(3 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på Discshop
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,0
(3 betyg)

Handling: Claire Winslow hade allt hon någonsin kunde önska sig i livet – ett vackert hem i Beverly Hills och en kärleksfull fästman, Will.

Men när Claire bestämmer sig för att överraska Will på hans affärsresa till Schweiz, är det hon själv som blir överraskad. Will har försvunnit till El Coronado i Centralamerika.
Fast besluten om att finna Will ger sig Claire av till El Coronado, bara för att upptäcka att landet står på branten till en revolution mot dess president, diktatorn Ramos. Hon misstänker att Will har kidnappats av rebeller, och hon övertalar den våghalsiga reportern Arnet McClure att ta henne med på en expedition djupt inne i rebellernas territorium för att träffa frihetskämpen Rafael. Det blir början på ett våghalsigt och farligt äventyr hon aldrig vågat drömma om.

Fakta:
År: 2003
Regissör: Claudio Fäh
Originaltitel: Coronado
Ursprungsland: USA, Tyskland
Medverkande:
Kristin Dattilo
Clayton Rohner
Michael Lowry
John Rhys-Davies
Daniel Zacapa
Gary Cervantes
David Earl Waterman
Byron Quiros
David Purdham
Danny Mora
Rafael J. Noble
Aline Mayagoitia
Claudia de la Cabada
José Escandón
Fler personer

Senaste recensionerna

The_Shaolin
gav betyget:

Den här filmen hade en tråkig handling och var inte speciellt spännande. Det lite ironiska var att den här filmen innehöll många starka och påkostade scener. Men trotts det fick den inte godkänd. Filmskapande är lite magi också. Den här filmen är så plastig och tråkig så det är inte sant. Jag var nära att ge de en 1a men filmen får en 2a pga alla påkostade actionscener - särskilt mot slutet. Den här filmen hade verkligen behövt ett stort namn i huvudrollen som bar upp filmen. I stort sett alla i den här filmen är ganska okända. Riktigt dålig film.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 3118
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: