En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Trogen tjur sökes

Romantik:
Komedi:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,9
(23 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Romantik:
Komedi:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,9
(23 betyg)

Handling: Jane är en ung kvinna i New York som är besluten att lyckas - både i karriär och i kärlek. När hon dumpas av mannen i sitt liv blir hon besatt av att ta reda på varför män lämnar kvinnor. Efter att noga ha studerat sin rumskompis Ray, en charmig sol- och vårare, väcker hon uppståndelse genom att bittert jämföra män med tjurar i en tidningsspalt. Men vad hon inte inser är att till och med den mest inbitne kvinnotjusare styrs av mer än bara sina drifter...

Fakta:
År: 2001
Regissör: Tony Goldwyn
Originaltitel: Someone Like You...
Ursprungsland: USA
Längd: 01:37
Medverkande:
Ashley Judd
Greg Kinnear
Hugh Jackman
Marisa Tomei
Ellen Barkin
Catherine Dent
Peter Friedman
Laura Regan
Sue Jin Song
Keith Reddin
Derick Karlton Grant
Donna Hanover
Matthew Coyle
Nicole Leach
Pon Yang
Fler personer

Senaste recensionerna

rush
gav betyget:

väldigt vanlig film men den har något annorlunda som fångade mitt intresse. Judd är rar i denna film och det blir aldrig tråkigt. en film som jag kan tänka mig att se igen.

Sallee
gav betyget:

Detta är typiskt en upp&ner film för mig, vissa stunder är filmen hur bra som helst, och andra så är dom dåliga. Handlingen är väl sisådär, men under tiden jag tittade på filmen så hoppades jag att Eddie & Jane hittade varandra och det gjorde dom, så det slutade vackert.
hm en stark trea.


amanda7
gav betyget:

blev fascinerad av den här filmen av en enda anledning och det var för det faktum att jag inte lyckades hitta någon som helst handling i den. och ändå såg jag hela filmen. det var bara ändlöst prat, och jag kan inte säga att ashley judd är min favorit skådespelerska direkt...jag kan inte säga hur många gånger, under filmens gång, som jag frågade mig själv vad som verkligen var handlingen. det hände verkligen ingenting som förde den framåt alls...men men, den är godkänd i allafall men inte mer.

Raffset
gav betyget:

Nja, inte riktigt "my-cup-of-tea". Filmen är godkänd, på gränsen till bra, gillar man den här typen av filmer (av-på-av-på-vet-inte-vad-jag-vill) så är den nog bra.

Nelly83
gav betyget:

En mänsklig och känslosam film, om att inte alltid vara på topp. Jag har fastnat för den, har sett den flera gånger nu.

Extaza
gav betyget:

Trots att denna film följer den mest klassiska dramaturgin lyckas den fånga mitt intresse från start. En skör och öppen film som får mig att falla som en fura. En mycket stark fyra.

tjiivans
gav betyget:

Jag tyckte väldigt mycket om den här filmen.. Inte bara är Hugh Jackman väldigt snygg utan filmen är väldigt söt och jag gillade den direkt. Den har en fin historia i sig. Rekomenderas att se.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 3629
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: