En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Terror Train

Action:
Thriller:
Medlemmarnas medelbetyg: 1,4
(11 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Action:
Thriller:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
1,4
(11 betyg)

Handling: I ett välbevakat laboratorium i Östeuropa lyckas en kvinna ta sig in och stjäla behållare innehållande ett nytt dödligt virus. Samtidigt har agenten Jacques Kristoff för första gången på flera år bestämt sig för att åka på en semestertripp genom Europa tillsammans med sin hustru och deras två barn. Då kommer telefonsamtalet som förkunnar att han måste utföra ett topphemligt uppdrag: Att föra ryskan Galina Konstantin på ett tåg över den hårt bevakade Slovakiska gränsen och vidare till Frankfurt. När en grupp terrorister plötsligt kapar tåget får Jacques veta vad det verkligen är han ska föra över gränsen. Det blir en kamp mot både klockan och terroristerna för honom att inte bara rädda sig själv, utan även sin familj och resten av världen...

Fakta:
År: 2002
Regissör: Bob Misiorowski
Originaltitel: Derailed
Ursprungsland: USA, Aruba
Längd: 01:29
Ingår i tema: Tåg

Medverkande:
Jean-Claude Van Damme
Tomas Arana
Laura Harring
Susan Gibney
Lucy Jenner
Jessica Bowman
Kristopher Van Varenberg
John Bishop
Binky van Bilderbeek
Dayton Callie
Simone Levin
Sandra Vidal
Stefanos Miltsakakis
Jimmy Jean-Louis
George Stanchev
Fler personer

Senaste recensionerna

freddyvonmetal
gav betyget:

vilket kass film av van damme det var nog den här man dödsförklarade van demme

Hanes
gav betyget:

Något av det sämsta jag har sett. Uselt skåedspeleri och stunts, Värderlösa specialeffekter och sövande musik. Kan inte bli något annat än en etta.

Hilts
gav betyget:

Usel förutsägbar actionrulle med väldigt få spännande ögonblick. Den var även fullproppad med klichéer och fånigheter. Helt klart den sämsta Van Damme rulle som jag har sett.

Gringo
gav betyget:

Det här var en riktig b film. Altså effekterna verkar vara gjorde på en dator från 1995. patiens har snyggare effekter. Slagsmåls scenerna...det finns igentligen inga. Han slår ett slag sen ligger skurkarna på marken utan att man sett vad som hände. Sen den inte.

Jona
gav betyget:

Tyvärr. Filmen suger! Man ser för klart och tydligt att det är modelljärnväg och inget riktigt tåg i vissa scener! En Billighetsfilm som kunde gjorts bättre. Är trots allt gjord 2002! Då borde det funnits bättre filmteknik! Som Sverker i plus, släng den i den röda soptunnan!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 4601
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: