En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Kopps

Action:
Komedi:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,2
(356 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Action:
Komedi:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,2
(356 betyg)

Handling: Josef Fares nya film KOPPS är en komedi som utspelar sig i en liten svensk småstad. I berättelsen möter vi ett gäng arbetskamrater vid den lokala polisstationen. Här har inte skett ett allvarligt brott de senaste tio åren. Så plötsligt en dag hotas stationen av nedläggning. Nu måste de komma på ett sätt att rädda situationen.

Fakta:
År: 2003
Regissör: Josef Fares
Originaltitel: Kopps
Ursprungsland: Sverige, Danmark
Längd: 01:30
Medverkande:
Fares Fares
Torkel Petersson
Göran Ragnerstam
Sissela Kyle
Eva Röse
Christian Fiedler
Erik Ahrnbom
Yngve Dahlberg
Jan Fares
Harry Goldstein
Sven-Åke Gustavsson
Fler personer

Mest populära recensionerna

jeb
gav betyget:

Med en budget lika stor som en av Matrix fikaraster, har Josef Fares lyckats väl. Tilltalar kanske en yngre publik. Filmen får säkert medvind på grund av dåligt motstånd i genren "svenska komedier". Det som gör filmen genuin är Fares sätt att lyfta fram detaljer. En riktigt rolig film med några helt sjukt roliga scener. Fares kan sin sak!

Lepre
gav betyget:

En av Sveriges hittills roligaste filmer enligt min mening, jag skrattade väldigt väldigt ofta. Det är som vanligt VÄLDIGT skruvat i Josef Fares filmer, Jalla Jalla var en aning rörigare, men denna var mycket roligare. Att han klämmer in några från sin släkt i birollerna lyfter filmen mycket, de är riktigt roliga att höra på, klockrena repliker. Och Torkel som spelar den trötta polisen med Bruce Willis drömmar får mig att skratta flera gånger. Slutet blir väldigt rörigt, på ett bra och komiskt sätt, jag älskar den här filmen, den tåls att se flera gånger.

Senaste recensionerna

Dront25
gav betyget:

Vissa stunder smårolig, vissa stunder riktigt rolig. Torkel Petersson är bara för rolig som en riktig "cop".. Bättre än Jalla Jalla! och den håller hela vägen. Absolut sevärd.

Christiian2
gav betyget:

Otroligt tråkig film.

Joda
gav betyget:

Man behöver inte säga mer om detta mästerverk än att referera till Jeb och Lepres. Klar femma och klart bästa svenska komedifilm hittills!

Antonlikemovies
gav betyget:

Den här och Smala Sussie är de roligaste svenska filmerna jag sett!

teddybjorn_tjej
gav betyget:

En helt okej svensk film.

crack_of_dawn
gav betyget:

Det var ett tag sen jag såg den nu, men jag minns fortfarande att detta faktiskt var en av de svenska filmer som gick hem hos mig!

Helt klart godkänd.

Sillferhjelm
gav betyget:

Bra film där man får sätta hjärnan till.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 464
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: