En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Varsity Blues

Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,7
(10 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,7
(10 betyg)

Handling: I början är reservbacken Mox så långt ifrån fotbollsstjärna man kan komma. Men när huvudbacken skadats är det bara för Mox att bege sig ut på planen, i direkt konflikt med sin hetlevrade tränare och flickvän. Snart upptäcker alla i den fotbollstokiga omgivningen att en ny stjärnback och hjälte har tänts.

Fakta:
År: 1999
Regissör: Brian Robbins
Originaltitel: Varsity Blues
Ursprungsland: USA
Längd: 01:46
Medverkande:
James Van Der Beek
Amy Smart
Jon Voight
Paul Walker
Ron Lester
Scott Caan
Richard Lineback
Ali Larter
Tiffany C. Love
Eliel Swinton
Thomas F. Duffy
Jill Parker-Jones
Tonie Perensky
Joe Pichler
Mark Walters
Fler personer

Senaste recensionerna

Miss_Archive
gav betyget:

Jag tycker den var rätt bra. Är glad att jag inte var särskilt trött den natten och att kanal 4 redan var på när jag inte hittade fjärrkontrollen.
Heeelt klart sevärd!

rush
gav betyget:

den var bättre än jag trodde men uppfyllde på samma gång just det som jag förväntade. filmen är inte komiskt lagd och det är just de som räddar den från att bli dålig. den är sorglig och isärdragande och huvudpersonernas känslor förmedlas bra.

Khori
gav betyget:

Detta är en helt värdelös film som äcklar mig på många sätt! Fotbollscoachen äcklar mig för att han är den värsta tyrann man kan tänka sig och pressar sina spelare till svåra skador. Fotbollsspelarna äcklar mig genom att följa coachen blint i alla hans sjuka beslut även fast de vet att han har fel. Det är konstigt att inte en enda person slutar i laget även fast ingen verkar ha kul. Filmen vimlar av konstiga scener som t ex sexualkunskapen med miss Davis som inte har sammanhang med filmen alls och scenen när några ur laget är på en strippklubb där miss Davis visar sig vara strippa som visar allt för grabbarna. Filmen slutar såklart med de vanliga smetiga amerikanska talen som är med i alla filmer. "Vi ska hålla ihop, ge gärnet och bli hjältar!" Alla fotbollsscener är outhärdliga. Se INTE den här filmen!

slizy
gav betyget:

Den var bra men historian känns igen.

den omutbara
gav betyget:

En ganska vanlig genre, darför det låga betyget. Annars tycker jag att filmen iaf är värd en fyra.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 4936
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: