En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Odjurets kyss

Rysare:
Mysterium:
Romantik:
Thriller:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(1 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Rysare:
Mysterium:
Romantik:
Thriller:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(1 betyg)

Handling: En vacker ung kvinnlig konstnär blir tvingad att välja sitt öde i denna erotiskt sensuella saga om kärlek, passion och hämnd.

Fakta:
År: 1990
Regissör: Charles Band
Originaltitel: Meridian
Alternativ titel:Meridian: Kiss of the Beast
Ursprungsland: USA
Längd: 01:25
Medverkande:
Sherilyn Fenn
Malcolm Jamieson
Charlie Spradling
Hilary Mason
Phil Fondacaro
Vernon Dobtcheff
Alex Daniels
Vito Passeri
Angelo de Bianchi
Salem Badr
Walter Colombaioni
Nashira
Gianluca Tramboni
Fernando Cerulli
Isabella Celani
Fler personer
Bilder:

Copyright Full Moon Entertainment

Senaste recensionerna

wildpalm
gav betyget:

Jag var tolv år när jag såg den till hälften. Hade just sett första säsongen av "Twin Peaks" och blivit smått förälskad i Sherilyn Fenn. I hyrvideohyllan stod denna film och jag blev självklart genast intresserad när jag såg Sherilyn på framsidan. Efter ett tag in i handlingen blev plötsligt hennes karaktär nerdrogad och avklädd av en massa underliga dvärgar, vilket gjorde att jag inte ville se mera. Då kändes det som om det förstörda min bild av en av de vackraste skådespelerskor jag sett.

Sen försvann filmen och blev väldigt svår att få tag på och inte förrän för ett par år sedan så beställde jag filmen från USA och fick äntligen se vad det egentligen var som hände... och med dagens mått mätt så var det inte så farligt. Nu njuter man mest av hur enastående vacker Fenn är naken... och påklädd.

Filmen i sig är ganska underlig. Egentligen kan jag inte förklara vad gotisk är, men den här filmen är ändå typiskt gotisk. Lite flummig, snyggt foto, bisarra figurer tillhörande ett vandrande cirkussällskap och så då förstås Fenn som aldrig är fel.

Det är som en erotisk version av "Skönheten och odjuret", vilket säkert räcker för att få många intresserade. Varken direkt bra eller direkt dålig... den är helt enkelt sevärd.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 5149
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: