En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Nät av terror

Medlemmarnas medelbetyg: 4,0
(5 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
4,0
(5 betyg)

Handling: Föräldrarna har nyss skiljt sig. Dottern blir helt förkrossad och färgar håret svart. Då hon inte får följa med pojkvännen till Detroit för konsert blir relationen mellan mor och dotter allt sämre. Dottern börjar nu använda Internet flitigt och chattar med olika män. Hon bestämmer sig sedan för att träffa en man. Hon flyger iväg från Baltimore. Hennes far och mor är ovetande om detta. Något som även dottern är ovetande om är att landets största pedofil har anlitat mannen som dottern chattade med för att föra henne till honom. När föräldrarna får kännedom om att deras dotter är borta kontaktas polis och FBI. Sökandet efter deras dotter och kampen mot landets största pedofil har börjat...

Fakta:
År: 1998
Regissör: Bill L. Norton
Originaltitel: Every Mother's Worst Fear
Ursprungsland: USA
Medverkande:
Cheryl Ladd
Jordan Ladd
Tom Butler
Blu Mankuma
Vincent Gale
Robert Wisden
Ted McGinley
Chiara Zanni
Brendan Fehr
Don Thompson
Andrew McIlroy
P. Lynn Johnson
Rob Morton
Tasha Simms
Fler personer

Senaste recensionerna

anddav507
gav betyget:

Denna film är bra, med ett mycket bra budskap, om att man inte ska chatta så mycket. Skådespeleriet är enastående, och helt lång. Tragisk men ändå effektfull vilket jag gillar.

KramisBrunett
gav betyget:

Mycket bra film, väldigt spännande.

Olofsson
gav betyget:

En mycket bra film. Det viktigaste om filmen finner ni ovan, dock tycker jag att filmen har en tendens att bli lite overklig. Jag menar hur sannolikt är det att en mor på egen hand kan spåra upp en brottsling osv.? Dock är den verklighetsbaserad men handlingen lär vara en aning förvrängd.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 642
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: