En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Tank Girl

Science Fiction:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,7
(7 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Science Fiction:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,7
(7 betyg)

Handling: Året är 2033. Sedan en stor meteor träffade Jorden har ingenting varit sig likt. Det finns inga kändisar. Ingen kabel-TV. Inget vatten!! Superbusen Kesslee basar över Vatten & Ström, och har lagt hela världen för sina fötter. Han förfogar nämligen över all världens vatten... tror han i alla fall!

Två megafiender står i hans väg. Nummer ett: The Rippers - en armé vars enda mål är att sätta Vatten & Ström ur spel. Nummer två: Tank Girl - en brud med både stridsvagn och massor med attityd. Beväpnad med ett dåligt humör och en handgranat gör sig Tank Girl redo för en närstrid med den vansinnige skurken. Kesslee gör säkrast i att slipa hjärncellerna och vakta sitt vatten, för när Tank Girl gör gemensam sak med The Rippers och sin kompanjon Jet Girl, kan inte ens en maska i strumpbyxorna stoppa henne från att rädda världen.

Fakta:
År: 1995
Regissör: Rachel Talalay
Originaltitel: Tank Girl
Ursprungsland: USA
Längd: 01:44
Ingår i tema: Post-apokalyptisk

Medverkande:
Lori Petty
Ice-T
Malcolm McDowell
Naomi Watts
Don Harvey
Iggy Pop
Jeff Kober
James Hong
Brian Wimmer
Ann Magnuson
Fler personer

Senaste recensionerna

Zirgo
gav betyget:

Denna filmen saknar en hel del. Manus, skådespelare, och kamera är bara några exempel. Filmen verkar ha haft en någolunda stor budget baserat på rekvisitan som är i filmen men kanske var den inte stor nog för en del saker känns billigt och gammaldags. Nästa fråga är om filmen är baserad på en tecknad serie eller inte eftersom dom hela tiden, irriterande för min del, blandar in tecknade ramar för att visa handlingen. Om det är en tecknad serie från början, så ok, men om inte så är det bara ett billigt fyllnadsmaterial i filmen för att göra den längre. En svag tvåa blir betyget.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 6813
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: