En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Running Time

Thriller:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,5
(2 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Thriller:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,5
(2 betyg)

Handling: Carl är en brottsling som har avtjänat ett femårigt straff. Han har knappt kommit utanför fängelsets murar innan det är dags för nästa stöt. Tillsammans med en gammal polare, en kassaskåpsexpert och en pundare ska de göra sitt livs lättaste 'jobb', men inget blir som de hade tänkt sig. Allt utspelar sig i realtid.

Fakta:
År: 1997
Regissör: Josh Becker
Originaltitel: Running Time
Ursprungsland: USA
Längd: 01:10
Medverkande:
Bruce Campbell
Jeremy Roberts
Anita Barone
William Stanford Davis
Gordon Jennison Noice
Art LaFleur

Senaste recensionerna

Czechflash
gav betyget:

Filmens idé kommer från Alfred Hitchcocks klassiker Repet (1948). Nästan 50 år senare försöker Josh Becker uppdatera vad Hitchcock försökte sig på, nämligen att göra en långfilm så det ser ut att den inte har några klipp. Precis som "originalet" lyckas man inte med det, men i båda fallen har de gjort det bra.

Tycker filmen blir bättre ju längre in man kommer och även om manuset inte är särskilt starkt så är det ett roligt experiment. Bruce Campbell är skön i huvudrollen och ger filmen lite klass iaf. Kunde gjorts mycket bättre, men som lågbudgetfilm är det ändå ok.

NHL
gav betyget:

Man har försökt sälja in filmen som om den var gjord i ett enda svep utan några klipp. Självklart har man ganska många klipp i filmen vilket är uppenbart på sina ställen. Filmen försöker vara mer originell än den är. Ett svagt manus räddar inte filmen. Bruce Campbell som Carl påminner om någonting mellan en ung Clint Eastwood & Michael Madsen.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 8972
Filmen är svartvit
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: