Handling:
Thomas Barnes och Kent Taylor är två hemliga agenter med uppdrag att skydda President Ashton. När presidenten anländer till Spanien för att hålla tal inför en anti-terroristkonferens sker ett mordattentat och när jakten på attentatsmännen tar vid, utbryter kaos. I folkmassan befinner sig Howard Lewis, en amerikansk turist som spelar in hela händelsen på sin dvdkamera. Samtidigt på andra sidan stan befinner sig producenten Rex Brooks som TV-sänder händelsen live till miljontals tittare världen över, med intentionen att bevaka presidentens besök i Spanien. När alla börjar synka sina historier faller bitarna i pusslet sakta på plats.
Senaste recensionerna
wildpalm
gav betyget:
Stressande som tv-serien 24. Tycker det blir lite för otroligt men snyggt och bra gjort är det.
Bubben
gav betyget:
Det finns många filmer i den här genren som är rätt lika men denna var lite annorlunda. Filmen skiljer sig för att man får se händelseförloppet från olika personers ögon som allt efter som tvinnas ihop. Själv så tyckte jag mest om biljakten. Klart sevärd!.
slizy
gav betyget:
Filmen börjar bra men tappar ju längre det går. Slutet känns lite löjligt och inget man själv ville det skulle byggas upp till.
freddyvonmetal
gav betyget:
den börja bra men sen vart bara jobbigt och tråkigt med alla olika persektiv grejer..men det va en godkänd film inget mer dock
manne747
gav betyget:
skämtar dom eller? dum film, kasst manus, skådespelande, dialog.
halvsnyggt å småspännande ändå.
Goliatbagge
gav betyget:
Det här är en film som kan ses som en blandning av Death of a President och Sanningen om Rödluvan. Speciell uppbyggnad som tilltalar mig då man får se samma händelse ur olika perspektiv och som bygger på varandra. Dock är historien inte så smart som man skulle kunna önska utan blir ganska invecklad och tappar i trovärdighet. Lider dessutom av en del actionfilmsklyschor, men överlag en positiv överraskning.
flingan94
gav betyget:
jätte bra film när man får se hela allt med allas ögon , inte bara offret!