Ok, jag vet inte hur gamla ni andra är i genomsnitt, eller om ni var nerds och geekar när ni var yngre, men jag var det iaf, och spelade Drakar och demoner i timmar varje helg. Idag såg jag att tydligen ska det göras film på mina kära gamla barndomsminnen nu. Vet inte hur jag ska ställa mig till det. Jag är nyfiken som fan på hur filmen kommer bli. Hoppas innerligt att det inte kommer bli en ny "Tre solar", men det är samtidigt just det jag är rädd för. Några tankar om det? Sitter just nu och leta febrilt efter D&D matrial på nätet. Om det var nåt som kunde inspirera min fantasi när jag var yngre så var det verkligen att bläddra i regelbäckerna. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Allt beror som vanligt på tre saker om jag tillåts citera mästaren mr H.: manuset, manuset och manuset! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Och inte citera vad som for genom Uwe Boll's huvud när han gjorde sin film: Shit, shit, shit! __________________________ "I wonder if it remembers me." |
Ja, ska man göra en film så kan man lära sig mycket av att kolla på Uwe Bolls filmer...och göra tvärtom. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Haha, skön filosofi miffo! *gilla* __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |