Pocketfilm söker personer som vill vara med i våra fokusgrupper under höst/vinter 2011. Vi söker Dig som är intresserad av nya medier, gillar att titta på film och som vill vara med och utveckla framtidens TV – Pocketfilm! Vi kommer tillsammans och enskilt att titta på och utvärdera pilotavsnitt, applikationer, webbspelare, flöden mm. Vi letar efter personer i alla åldrar, kön och yrkesgrupper. Låter det intressant? Skicka ett mail till elin@pocketfilm.com med följande info: Kön Ålder Bostadsort Yrke Intressen Favoritprogram/musik/litteratur/kläder mm Som tack får Du Pocketfilm Premium under våren samt några invites till dina vänner. Vi bjuder självklart på fika och frukt under de gemensamma pilotvisningarna. |
Vad är Pocketfilm Premium? Är detta en portal med vilket syfte...? Streama? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Från deras hemsida: Pocketfilm - framtidens TV i en helt ny viral kanal för produktion, distribution, finansiering och upplevelse av film i bärbara mediaspelare. Bakom konceptet står bland andra manusförfattare och regissör Håkan Lindhé, komiker och regissör Felix Herngren och manusförfattare och producent John Nordling. Tillsammans med Sveriges främsta inom teknik, kommunikation, sponsring och sociala medier har vi skapat Pocketfilm. En kanal för nyskrivet drama utan reklamavbrott, gratis för dig som tittare. En virtuell värld fylld av karaktärer där du alltid hittar något som passar dig. Avsnitten är lagom långa att se på bussen, på rasten, i väntrummet. Och snart är det dags för lansering. Med ny teknik och allt snabbare uppkopplingar skapas nya tittarvanor och krav, men också nya möjligheter och Pocketfilm kommer att vara först ut med en kanal som verkligen kan möta dessa behov. Vi anpassar det filmiska berättandet till den nya tekniken och använder oss av de möjligheter som den erbjuder. Karaktärerna som utgör Pocketfilms fiktiva värld har alla sina egna berättelser och lever efter programmet vidare i andra sociala medier. Det som inte syns i programmen finns för tittaren att finna på Facebook, Twitter och bloggar. Varje gång ett nytt avsnitt tillkommit får du ett meddelande via en statusuppdatering eller tweet. Du väljer själv vem av karaktärerna du vill följa, och du kan när som helst välja att följa en annan karaktär via en annan linje. Bara du sätter gränserna. Pocketfilm är en mötesplats för professionella filmskapare. Här kan nya förmågor, etablerade kreatörer, produktionsbolag, film- och TV-aktörer producera film under stor kreativ frihet, korta ledtider och möjlighet att påverka sin egen intjäning. Finansieringen bygger på de möjligheter som den nya tekniken erbjuder. Eftersom Pocketfilm strävar efter att ge tittarna en så bra filmupplevelse som möjligt erbjuder vi möjligheten att ta del av annonsörers budskap och erbjudanden, om tittaren själv vill. Pocketfilm ska vara på tittarens villkor. Konceptet erbjuder en unik möjlighet till interaktion och kommunikation mellan annonsör och tittare. Vi på Pocketfilm är övertygade om att annonsörerna är redo att betala för detta och dessutom betala mer än för traditionell exponering och s.k. push reklam. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |