En av mina största favoriter är Bruce Willis, frågan som lyder är vilken är Bruce Willis bästa film? Mina favorit är bland annat Die Hard serien och Bandits.
Visst är den Amerikansk, dock finns det bra Amerikanska filmer. Overklig är den, men är inte Star Wars overklig? Eller du kanske inte gillar den heller, men iallafall. Det finns bra overkliga filmer.
Ointressant kan vi ju ha olika synpunkter på det, själv tycker jag väl inte att den direkt är intressant, men förbannat bra ändå!
Jajaja... Men det är skillnad mellan Star Wars och Armageddon! Mycket STOR skillnad. Star Wars är klass - Armageddon är bara flams och trams. Vad är det som gör att DU gillar Armageddon?
Visst är det stor skillnad på filmerna, dumt av mig att göra en sådan jämförelse. Star Wars är de största filmerna någonsin. Varför jag gillar Armageddon. Det hela började väl med att jag såg den för första gången. Var bra mycket yngre då, så jag tyckte den var skit cool. Sedan innefattar den just den spänningen och humorn jag gillar.
Visst, det finns nog många olika tankar om denna film - men jag älskar den!
Jaha, så nu är Sagan om Ringen också verklig? Jag tycker den är jäkligt bra förhållande till hur man kan göra den seriös. Filmer som Deep Impact och andra skitfilmer där man ska rädda jorden, då står Armageddon i en klass. Dock håller jag med att den är stram ibland, men mycket bra är den. /Claes Olofsson
Måste flika in att även jag inte kan förstå hur ni kan tycka att Armageddon är en bra film, fruktansvärt förutsägbar handling, uselt regi, klipp mellan scener var tredje sekund, det enda bra med den är nog just Willis m fls skådespel...
Om jag ska välja min favoritfilm med Willis i så får det nog bli Det femte elementet, även om den också kanske kan klassas som en mindre bra film så tycker jag fruktansvärt bra om den.
Okej, shoeman, det finns visst ganska spridda åsikter om Armageddon här. Vilket är kul! Att ha en förutsägbar handling är inte alltid fel, inget jag brukar hänga upp mig på. Och jag tycker inte att den är fruktansvärt förutsägbar. Handlingen är, som Olofsson sa ovan, mycket bra för denna typen av film.
Tycker inte alls särskilt mycket om Bruce Willis. Han e exakt likadan i alla filmer han e med i typ. Alltså inte så rolig...Har ju visserligen varit med i ganska så många bra filmer ändå
Color of night, har ni glömt den. Fast det är väl ingen kille som gillar den kanske. Men den är bra, inte för att det är lite snusk med i filmen, utan för att den för övrigt har en bra handling.. Undrar om den finns med i filmpunktens samlingar.. Fast jag tycker att Armageddon är den bä'sta av dom bästa..
Hans bästa filmer som han har gjort är, enligt mig, Sjätte sinnet , unbreakable, och bandits. Han är inte så bra skådis som Robert de niro som är bäst i Usa , enligt mig.
Får man säga Moonlightning också? Alltså serien han spelade i på 80-talet med Cybill Shepard. Kul serie! Rollen där passar hans stil som handen i handsken. För övrigt är det Die Hard och Die Harder som är mina favoriter.