att man ska visa mer filmer på tv istället för dokusåpor och reklam? Vad tycker ni? Vad tycker ni om gamla repriser som visar om igen? TV visar ibland samma film någon månad igen , det är tjatigt Jag är lite trött nu på Jönssönligan , den visar hela tiden. Kommentarer. ta vara på livet , den går inte i repris |
Tja.. till att börja med kan vi ju skippa reklamen helt och hållet. Vem vill titta på det? Sen kan man ju ta bort några, av de hundratals dokusåpor som görs... hälften av de är heller ingenting att titta på. Angående Jönssonligan, så går de väl igenom alla som gjorts, så det är väl inte samma film de visar hela tiden, får man hoppas. Men det är klart att man kan skippa det, hur många gånger har man inte sett de filmerna? Men visst.. helt klart tycker jag att de ska visa lite mer filmer som inte brukar gå på tv. (Lite idiotiskt det här men-) hur många filmer visar de egentligen med Johnny Depp i dag? Jag har då inte sett några. That's it. *Tjejen som inte ens kan öppna ett Ballerina-packet* |
att man ska visa mer filmer på tv istället för dokusåpor och reklam? jo jag ser ju hellre på film än reklam ![]() jo visst kan jag hålla me...för mig som bara har svt och tv4 så känns det som om deras filmer inte har något större underhållsvärde för det mesta (inte för mig i alla fall). Sen hatar jag när de sänder samma saker om och om igen. Visst de kan kanske sända det i repris en gång inom en snar tid från första sändningen men sen får de banne mig vänta flera år innan de sänder det igen. Shadowfax: jag tror jag har sett ett par filmer med Depp på svt och tv4. Pedda ![]() |
Pedda, va? Detta året? Skojar du med mig? I alla fall.. jag har inte sett nåt på den senaste tiden (sen jag blev intresserad av honom). Hoppas i alla fall den kommer en snart.. Jag vill gärna ha lite nytta av alla film-namnen jag lärt mig.. isch.... *Tjejen som inte ens kan öppna ett Ballerina-packet* |
... men villkoret för såna kanaler som tv4 och andra, är ju just reklamen, annars kan dom lika gärna hälsa hem, - var skulle dom få medel ifrån - ? Själv kollar jag inte en enda dokusåpa; jag tycker att människor som är med där, är mer än lovligt urdumma, rent ut sagt, - det tycks som om det enda som gäller är att bli Kändis -, sen spelar det ingen roll hur det går till. Utsida är allt. Således är jag en sån där torris som mest kollar på tv 1 och 2 och när jag hade parabol, på särskilda filmkanaler. Sån reklam kan jag ta. Men när det är så mycket reklam så man glömmer handlingen i filmen, - nätack -. |
Vi i Nordanland är egentligen rätt bortskämda med v'lgjorda och genomtänkta reklamer, till skillnad från amerikansk Tofiffee-reklam och fransk smörja (och annan B-reklam). Kan ju tillochmed vara kul att kommentera reklamens budskap, filmning och attiraljer om man är i sådant sällskap.. Jag menar, vem har inte nynnat på Ipren- och Polly-sången? Helt ärligt har jag oftare störts av bristen av reklam på filmkanalerna, än mångfalden reklam på allmänkanalerna. ![]() |
... [Inlägget ändrat av Nefern 2004-08-04 14:21:25] |
Just tv4 lever på sina reklamsponsorer, det är därför att de måste visa reklam var 10 minut. Men det är just som är så himla jobbigt, det är ingen annan kanal som visar så mycket reklam som tv 4. Gå in på forumet på tv4 , folk pratar mycket om det. ta vara på livet , den går inte i repris [Inlägget ändrat av pillan 2004-08-04 14:31:37] |
Shadowfax: Don Juan DeMarco sändes för några månader sedan i alla fall. pillan: har inte typ 5:an mer reklam än 4:an på filmer i alla fall? På femman har de väl reklam var 10 min i filmer, på fyran har de inte det så ofta. Pedda ![]() [Inlägget ändrat av Pedda 2004-08-04 16:24:22] |
Ja, kanske , vet inte. Jag tycker att det är fyran har reklam vart 10 minut, femman har väl som trean vart 30 minut. Idon´t know. ta vara på livet , den går inte i repris [Inlägget ändrat av pillan 2004-08-04 22:55:35] |
Jag stör mig inte på reklamen så mycket längre. Men jag får ju aldrig för mig att se på film på någon reklamkanal, kan hända att jag spelar in den och spolar förbi reklamen. Vad jag tycker är värre är TV4 sätt att hålla tider! Det är ju skrattretande varje gång och ger ett så otroligt pajas- och amatörs-aktigt intryck så man inte kan ta kanalen seriöst. Det är ju inte sällan man ser hallåan sitta och säga "-Nu är det snart dags för ett nytt avsnitt av Arkiv X, det börjar kl 22.35. Men först sverigebilden..." Och klockan är 22.35! Det är ju så man borde skicka en klocka till dem... |
Personligen tycker jag att det visas lagom mycket filmer på TV. Däremot kan man ju diskutera dessa filmers kvalité. Att TV4 sänder Jönssonligan på bästa sändningstid på lördagar och dessutom har kört med gamla Åsa-Nisse-filmer hela sommaren känns ju inte så kul med tanke på att de flesta har sett dessa filmer flera gånger om. Dokusåpor är ingenting jag direkt följer. Här håller jag med Elisabet om att de flesta som ställer upp är mer än lovligt dumma. Tidigare tittade jag på Fab 5 och Top Model eftersom att jag tycker att de var roliga och intressanta och inte lika sexfixerade som de flesta andra. Men just nu går det ingen dokusåpa som jag tycker är värd att följa. Vad det gäller reklam är jag väl ganska nollställd. De flesta kanaler måste sända reklam för att överleva, så enkelt är det. Men därmed inte sagt att jag inte tycker att det är irriterande när de bryter mitt i filmer och program för att visa reklam. Till Shadowfax: Jag har sett både Gilbert Grape och Terror på Elm Street den senaste tiden på SVT. Men jag håller ändå med om att det är sjukt lite filmer med Depp på de vanliga kanalerna. Mer Johnny Depp åt folket!! [Inlägget ändrat av Darling 2004-08-07 14:32:31] |
Pedda, ja, Don Juan DeMarco har kanske gått. Men för några månader sen så tror jag inte jag var jätte intresserad av Johnny Depp (dvs. jag brydde mig inte om hans filmer). Men Terror på Elmstreet har jag ju sett visserligen. Men hallå, det är ju ändå inte så mycket. Och det var bara ett exempel. Ett annat exempel är att de inte kört riktiga western-filmer sen 2-3 år tillbaka.. Och t.ex. Den onde, den gode och den fule har jag inte sett på flera år... *Tjejen som inte ens kan öppna ett Ballerina-packet* |
Tycker det blir lite lågt i tak i debatten när man bara vill se en skådespelares filmer i tv. Och jag kan tillägga att även Gilbert Grape sändes i SVT för någon månad sedan, så nog visas det Deep filmer. Även Donnie Brasco gick våras/ tidig sommar... Om man bort ser från reklamen så tycker jag filmutbudet i reklamkanalerna är okej. Det visas både kommersiella succér och ibland även gamla klassiker även om dessa filmer får dåliga sändingstider. Där emot tycker jag SVT är lite små intressanta med deras filmklubb eller vad de nu kallar de. Där de visar filmer från världen alla hörn. Som filmälskare tycker jag det är intressant att få se filmer man kanske inte annars hade hört talas om för att de försvinner i allt kommersiellt mediabrus. |
jo, givetvis... men bara på torsdagar... http://pettersson.sidan.nu |
svt visar oftast mycket bra och ibland okända filmer, mer sånt från kanal 5, tv 4 m.fl. Dom visar bara skitfilmer och en jä**a massa onödiga reality/dokusåpor. __________________________ "One Shot" |
Tycker de ska ta bort dokusåporna och visa mer filmer.. Helt klart! Tycker det är alldeles för mkt sånt tjats nuförtiden.. __________________________ |
har också sett flera filmer med Johnny för inte sååå länge sen...som Sleppy hollow,blow,don juan demarco och Chocolat så visst har det varit med honom...och för nån veca sedan...The man ho cried. __________________________ it easy mkay...BRA SAGT |