Det handlade om en agent som jobbar på CTU (Counter Terrorist Unit). Han upptäcker att ett attentat kommer äga rum mot presidentkandidaten. Folk blir kidnappade. Man får se hur de arbetar på ett pentagon-liknande ställe. Lite långsökt kan man säga att den är ungefär som ArkivX.
Detta var förvisso en serie, men något som var mycket speciellt med denna var att den var spännande varje sekund.
Det är verkligen en riktigt bra serie, 24! Men inte lika bra i år som förra säsongen tycker jag. Bombhot och terrorister börjar kännas som vardagsmat nu...
Men "Jagad" med Harrison Ford kan väl vara lite liknande kan man väl säga. Grejen med 24 är ju att den är väldigt nyskapande, allt dethär med realtid och vad det är..
Jag har sett någon film nyligen som utspelade sig i realtid men kommer inte ihåg vad den heter, kommer inte äns ihåg vad den handlade om... Fast det är väl inte realtiden du är ute efter?
hah, är inte det irriterande när man inte alls kommer ihåg en film? men var den riktigt bra hade du nog kommit ihåg den, så den kanske inte var värd att minnas? all info hänvisandes till uspr. fråga mottages från min sida..!