Jag måste se om den på bio, för jag blev faktiskt rätt besviken på den. Hero tyckte jag om från början, men den blev ännu bättre på bio. Jag hoppas denna film blir det med!
[Inlägget ändrat av Dawey Bao 2004-10-13 20:29:36]
"Hitchhikers Guide to The Galaxy" är nog den jag är mest nyfiken på. Har sett den gamla TV-serien och hoppas väldigt mycket på att dagens teknik kan förverkliga alla invecklade händelser på ett häftigt sätt. Åsså är jag MYCKET nyfiken på hur "Star Wars - Episode 3" ska knyta ihop glappet mellan den och 4:an...
House of Flying Daggers och 2046 detta året. Gillar Hero och In the mood for love så kommer nog gilla dessa också.
Men den film som jag ser mest fram emot kommer nästa år och heter Land of the dead. Tror dock inte den kommer komma upp på svensk bio, och även om den skulle göra det så är det en nedklippt bioversion med mindre blod och våld än som kommer finnas på dvd:n.
[Inlägget ändrat av Xenomorph 2004-10-14 21:25:16]
AvP (Alien vs predator) har ju premiär snart den har jag sett fram emot. Eftersom spelet var helt oke och jag som inte tycker om datorspel och på trailern ser den grym ut.
//I came thru time to claim whats mine //Capitalism/kaZ
Wong Kar-wais nya filmer heter faktiskt 2046 inte 2054. Då den verkar mycket intressant. Menst intresserad verkar jag av Yimous nya House of flying daggers. Miyasakis nya Howls moving castle verkar intressant också särskilt om man gillar hans tidigare filmer. Nya filmatiseringen av Hitler med Bruno Ganz är jag också väldigt sugen på att se. Jag återkommer då jag kommit på mer.
En film som jag ser väldigt mycket fram emot är Finding Neverland. Den handlar om J.M. Barrie, spelad av Johnny Depp, som bl a skrivit Peter Pan. Det största skälet till varför jag håller på att längta ihjäl mig efter den filmen är att jag är en stor beundrare av Johnny Depp.
Jag skulle vilja se Eternal Sunshine Of The Spotless Mind. En film med så fint namn kan knappast vara dålig. Vet dock inte om den går på bio eller om den inte haft premiär än? Den går inte där jag bor iaf.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind hade premiär redan i augusti. Den har fått väldigt fin kritik överallt och jag skulle också väldigt gärna vilja se den men bion i min lilla stad har inte visat den heller vad jag vet.
Eternal Sunshine of the Spotless.. Darling villl bara säga till dig att det är den dåligaste filmen jag har sett. Trodde inte jim carrey skulle göra en sådan dålig film `förvånad`¨. Rekomenderar absolut inte den!! Men Anaconda 2 kan jag rekomendera!
Okej, jag har ingen aning om hurvida Eternal Sunshine... är bra eller inte utan har enbart gått på de recensioner jag har läst, som alla har varit väldigt positiva.
Såg en film igår som jag tror kommer att upprätta JeLo . Hade nästan tappat hoppet om henne efter så många kalkonrullar , men den här blir hennes bästa. Filmen heter Shall we Dance och hon spelar i stort sätt sig själv och gör det bra . Det är en drama komedi med bra musik och roliga karaktärer ... en höjdare med andra ord . Filmen är efter en japansk förlaga och klarar det med den äran .
Ska de komma en amerikansk version av den japanska filmen Shall We Dance? Det blir nog rätt svårt att slå originalet, men det finns det väl typ ingen remake som har gjort ännu.
"Sex, hopp och kärlek" samt "Fyra veckor i juli", verkar väldigt bra! Sedan får man ju inte glömma de nya Beck- filmerna, de längtar jag efter som bara den! __________________________
Harry Potter och den flammande bägaren längtar jag verkligen till (det är nämligen den bästa boken som skrivits, enligt mig). Hoppas den blir bättre än trean. Sedan har jag hört att Da Vinci Koden ska bli film! Om det stämmer längtar jag väldigt mycket till den premiären också! __________________________
iidann: Closer var verkligen under förväntningarna. Ganska långtråkig, men okej ändå. fast det är min åsikt..du kanske gillar den __________________________
Längtar också till Harry Potter, absolut sen jag sett alla trailerna, hoppas verkligen den håller måttet, då kommer den bli suverän. __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
Håller med om Harry Potter och den flammande bägaren. Boken är den bästa i serien hitills (har inte läst sexan, så den vet jag inget om), så filmen MÅSTE bli bra! __________________________