Jag har nog tjatat om den här filmen tidigare, men "Ombytta roller på Baker Street" är en härlig, engelsk komedi, som jag sett ett tjugotal gånger och har fortfarande roligt åt den! Åsså har vi "Nya vindar över Cold Comfort Farm" förstås... En annan engelsk, glad film. Inga under-bälten skämt eller lyteskomik ingår i någon av dem. Ta det som en varning om du tycker att Jim Carrey är rolig, för då tycker du nog inte om dessa.
En hel del av Chaplins, Keatons och Helan o Halvans filmer håller faktiskt rätt bra fortfarande. De filmer som åldrats mest tycker jag nog Bröderna Marx filmer. Där finns en evig uppsjö av töntiga dans o sångnummer. Bröderna själva ville inte ha dom, men produktionsbolaget insisterade.
jag såg "hole ten yards" nyligen(uppföljaren till "hole nine yards" dvs "oss torpeder emellan", för dom som inte visste det). Riktigt dålig var den iallafall, bland det sämsta jag sett på länge, tror jag smålog 1-2 gånger, stängde av den mot slutet, var inte värt tiden. humorn och storyn var verkligen på lägsta nivån, till skillnad från "oss torpeder emellan" som faktiskt funkade helt ok och var rätt rolig.
[Inlägget ändrat av fuitas 2004-12-22 23:44:52] [Inlägget ändrat av fuitas 2004-12-22 23:45:46]
Ace Ventura är ju lätt den film som fått mej att skratta mest iaf, men den bästa komedin är ju helt klart The Sting, så genomtänkt och trovärdigt kul på ngt sätt __________________________
"If I could only have one food to eat for the rest of my life? That's easy. Pez. Cherry flavor Pez. No question about it"
öh.... Guest House Paradiso, Monty Pythons filmer, Dum dummare, En ding ding ding ding värld, Space Balls (det våras för rymden)... och åt det hållet __________________________
BASEketball är riktigt rolig, men det finns så många roliga filmer som är minst lika roliga, så kan inte utsee en vinnare. Iallafall inte jag ^^ + vill se white chicks (verkar ordentligt rolig) __________________________
"A bullet always tell´s the truth" - Man on fire [Inlägget ändrat av carlstrom 2005-03-29 21:00:08]