har hört att en tvåa kommer ut nu sommaren 2005 och att den ska heta Pirates of the caribbean- "Dead mans cheast" och att stellan skarsgård skulle vara orlando blooms pappa (will turner) och att keith richards skulle vara johnny depps pappa (jack sparrow). kan någon bekräfta om detta är sanning eller lögn? __________________________
”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-07-02 15:07:27]
Sant. Den beräknas komma 2006 så än får du vänta ett tag till. Och ja - Stellan Skarsgård ska vara med. Keith Richards vet jag inget om dock. Läs mer här: http://www.imdb.com/title/tt0383574/
__________________________
tack! jag läste detta nämligen på text-tv så allt stämde säkert inte. där stod det att den skulle komma ut sommaren 2005 så det blev en besvikelse när man vet att den kommer ut 2006. men tack i alla fall! __________________________
”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.”
tyvärr kommer det en trea också... haha det här börjar bli som de värdelösa 80-tals slasherna... först görs det en skitfilm sen kommer det fem miljoner uppföljare..
bara johnny depp som är bra i pirates annars är det totalt värdelöst __________________________
"Gentlemen, you can't fight in here. This is the war room!" [Inlägget ändrat av SquigBobbLe 2005-03-26 18:16:26]
Mmm jag håller med för mycket uppföljare.. tycker dom ska tänka efter lite.. Men som vanligt tänker folk bara i pengar inte i kvalite.. typ vi gör Terminator 4.. själv tycker ja det ska va ett par år mellan men det är onödigt med för mycket uppföljare.. __________________________
Ja visst är det lite onödigt. Den första var bra. Men uppföljare brukar inte bli lika bra. Givetvis kan de bli det, så man får hoppas att regissören och producenten har tänkt efter rejält mycket! Att det sen ska komma en trea med, kan ju diskuteras... __________________________
Put some excitement between you legs, ride a horse.
ettan är hur bra som helst men tvåan var en sådan besvikelse kändes som man fick en kniv genom hjärtat usch hoppas trean blir något att se iaf... __________________________
Tvåan var ju betydligt bättre än ettan! Har t.o.m. pga. vissa omständigheter sett den två gånger. Bra bra. Dessutom blev jag glatt överraskad över att Stellan Skarsgård var med mer i filmen än vad jag trott. __________________________
Det som verkligen gjorde Pirates var ju Johnny Depps spel i sin rollperson och det var ju så otroligt nedtonat i tvåan. Jag blev besviken på tvåan iaf.
Sen det att alla agerar som att övernaturliga saker är nåt som aldrig händer egentligen, men det är ju det ENDA som händer hela tiden ju... __________________________