skulle vara kul att veta vilken skräckfilm som folk tycker är bäst? personligen tycker jag att "the shining" är en bra kandidat __________________________ |
Jag håller nog med dig ganska rejält Tim =) the ring är oxå en het kandidat __________________________ |
nej nej Wicker, the ring är lam, dock föredrar jag "Det" av stephen king. Där har du en film värdig att se __________________________ |
Ännu en repris av en gammal tråd . . . "The Innocents" är enligt mig och många andra den allra bästa rysaren. Den är mörk och sorglig. Annars tycker jag om Polanskis Hyresgästen. __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Den bästa skräckfilmen jag någonsin sett är Omen! __________________________ |
Ja, "Omen II" är fin den med - och "Psycho"! __________________________ "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" [Inlägget ändrat av Savannah 2005-02-15 13:21:11] |
Jag har bara sett Omen I. Savannah, tycker du att Omen II är bättre? __________________________ |
Jag föredrar "DET" och "Pet Sematary", båda är av Stephen King. __________________________ |
Någon som sett "Köplust" och som gillar den? [Inlägget ändrat av Robert_Eriksson 2005-02-15 20:06:10] |
Robert Eriksson, gör så här: Se Omen II, III och IV (som inte handlar om Damien, men är sevärd ändå . Personligen gillar jag tvåan bättre än ettan. I trean spelas Damien av Sam Neill. __________________________ "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" [Inlägget ändrat av Savannah 2005-02-16 07:59:26] |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-29 20:50:54] |
Savannah, om Omen II är bättre än Omen I så måste den vara otroligt bra! Omen I är en av de bästa filmer jag någonsin sett! Tycker det är så otroligt svårt att få tag på filmerna bara. Har letat på en massa ställen i Stockholm utan att hitta dem. Hur har du lyckats sett de? __________________________ |
The Grudge är bäst och The Hole. __________________________ |
Man är ju gammal i gårde, så jag har spelat in dem på vhs. Du hittar dvdboxen på discshop.se för 445:- och Omen IV på Buylando, på Valhallavägen och S:t Eriksgatan. Vill du låna tvåan så har jag den... Trean bör dock definitivt ses efter tvåan, det förstår man av slutet.__________________________ "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" [Inlägget ändrat av Savannah 2005-02-16 16:48:27] |
Jag hittade även Omen I, II och III för 399:- på ginza.se- man kunde bara köpa de tillsammans, inte enstaka. Vill så gärna se de. Här finns inte tvåan, trean eller fyran att hyra, så det är nog enklast att köpa de... __________________________ /Shining_pearl_ |
Terry: The Hole är ingen skräckfilm, kan jag upplysa dig om __________________________ Put some excitement between you legs, ride a horse. |
måste se om Psycho men tills dess så får det bli Alien eller Jaws... __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Nästintill omöjligt att säga vilken som är den bästa, men Night of the living dead triologin är bra =) __________________________ |
Den bästa som någonsin gjorts är ju den gamla "Motorsågsmassakern". Den nya är lam... Och skräckfilmer om ungar som, The Ring, The Grudge och Hide and Seek är helt värdelösa, vem blir rädd av en småunge, sparka undan skiten bara..... __________________________ |
Caligula....om du inte är rädd för ungar så har du nog inte sett The Omen __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Halloween, Dawn of the Dead och Night of the living Dead. __________________________ When Johnny Comes Marching Home, har fastnat i mitt huvud. |
Verkar vara svårt att bli riktigt skrämd nu för tiden....har man blivit för gammal? Kommer iallfall ihåg att senast jag blev riktigt skrämd var när jag såg Scream 1996. Så de får bli den.__________________________ //Inzomnia om man ler mycket, och går snabbt, ser ingen att man är ful : ) |
Mina favorit är Excorsisten, kom ut skakande från en tom biosalong när jag var 12 år. Den där åldersgränssen kanske har ett syfte. Gillar även The others, en fantastisk stämning genom hela filmen. __________________________ Interviewer: Do you hate Rocky? Clubber Lang: No, I don't hate Balboa. I pity the fool. Interviewer: What's your prediction for the fight? Clubber Lang: My prediction? Pain. |