Vem tycker ni är Sveriges roligaste man? __________________________ |
Johan Glans...Helt självklart! __________________________ Klyftigt... |
Ja, han är ganska rolig. Själv tycker jag att Robert Gustafsson är roligast. __________________________ |
Robert Gustafsson är utan tvekan Sveriges mest kompetenta komiker och i mitt tycke också roligast. Men jag är ganska rolig jag också, kan skratta åt mina egna skämt i dagar... ![]() __________________________ Hank Foo Foo |
Absolut Robert Gustafsson. Jag tycker han är fruktansvärt rolig! __________________________ Film är roligt! |
Robert Gustafsson __________________________ |
Robert Gustafsson ![]() __________________________ [Inlägget ändrat av magnus_65 2005-02-25 16:52:32] |
Robert Gustafsson har ju bara ett enda uttryck. Hysteri i plural, visst, visst. Men ändå så tycker jag att det krävs mer än att älta samma koncept hela tiden. Jag är lite old fashion och röstar nog hellre på Gösta Ekman. __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Bara löjligt ifall man inte finner Gustafsson Sveriges roligaste. Antingen har man isåfall inget sinne för humor, eller så ska man vara speciell och säga emot de flesta - som anser Gustafsson mest rolig. Johan Glans, rolig? __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? [Inlägget ändrat av Olofsson 2005-02-25 18:58:03] |
Robert Gustafsson. __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Olofsson vem tycker du är roligast då?? Varför är Gustafsson så tråkig, eller Johan Glans, för att de är vanliga? Själv tycker jag Fredrik Lindström är väldigt rolig, och smart.. //Böna 2 ![]() __________________________ Bönor ä gott!! |
Ja, Fredrik Lindström är en rolig man, och smart. __________________________ |
Johan Glans är mest jobbig, människan innehar inte tillstymmelsen av rutin och det breda register som Gustafsson besitter. G. är helt magnifk i a l l t han gör. Om du läser igen mitt inlägg noga frågar jag dig varför du undrar att jag finner G. tråkig? Det har jag väl inte sagt? __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? |
Olofsson: Nej, jag kan inte heller se att du skrivit något om att Robert Gustafsson skulle vara tråkig. Håller med dig om att han är helt magnifik i allt han gör. Han visar också i "Fyra nyanser av brunt" att han inte bara kan vara rolig, utan att han också är riktigt bra i andra typer av roller, även om han givetvis också är rolig i den. __________________________ [Inlägget ändrat av Robert_Eriksson 2005-02-26 00:31:34] |
Om man får se lite vidare runt än bara vem som är roligast idag så röstar jag på Magnus & Brasse i sina fornstora dar...Krogshowerna Det är serverat och Varning för barn från 70-talet är fenomenalt roliga. __________________________ "We're women. We don't say what we want, but we reserve the right to be pissed off if we don't get it." -Lydia, Sliding doors [Inlägget ändrat av tessan81 2005-05-05 15:21:03] |
Måste hålla med alla som berömt Robert Gustavsson! Han är helt makalös! Det är bara att nämna mästerverk som Nile City, Torsk på Tallin, Fyra nyanser av brunt m.fl. Även hans insatser i både Parlamentet och Time-out där han är fullständigt överlägsen! Nej frågan är inte om Robert är sveriges roligaste utan om han inte också är världens roligaste! Om man jämför med t ex Jim Carrey som av många anses vara världens roligaste, så har Robert en mycket större bred.. __________________________ |
Skärpning Olofsson, alla har väl rätt att ha sin åsikt utan att bli kallade löjliga. Folk har olika humor, så är det bara. Med det inte sagt att jag tycker Gustafsson är tråkig, men jag tycker inte han är roligare än "alla andra" heller, kan faktiskt inte komma på nån som är sådär extra rolig. __________________________ [Inlägget ändrat av Spegelsyster 2005-05-05 20:45:08] |
Robert Gustavsson är väldigt rolig, det måste erkännas. Men jag tycker att Mikael Tornving är riktigt bra, han också. Han kan säga de roligaste saker, men ändå se allvarlig ut. Se bara på hans "alter ego" Rolf Nygård, som var med i Melodifestivalen. __________________________ /Cammie |
Jag gillar också Mikael Tornving, precis som du säger Cammie så är det alltid roligast med människor som inte garvar läppen av sig åt sina egna skämt...Däremot tyckte jag att Tornving gjorde ett riktigt bottennapp med Rolf Nygård. Så värdelöst! Han är roligare i Helt historiskt. __________________________ "We're women. We don't say what we want, but we reserve the right to be pissed off if we don't get it." -Lydia, Sliding doors |
Robert Gustavsson är klart den bästa men han har tappat tändningen lite, tycker jag. __________________________ "One Shot" |
Johan Rehborg och Felix Herngren men vi har många roliga __________________________ |
Robert Gustavsson helt klart! __________________________ Signed by Mulle1 |
Robert Gustavsson är riktigt rolig. Han kan ju både vara rolig, skådespela och sjunga...![]() __________________________ |
Robert Gustavsson __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Helt klar JOHAN GLANS & ROBERT GUSTAVSSON. Men jag älskar Johan Magnus Glans. Han ... ja, han är grymt roligt. Men det är de två roligaste männen i Sverige. Det går inte att rikgtigt bestämma sig för en av dom. Jag håller inte med om att Johan Glans är jobbig, vill bara säga att den som tycker det, den personen har ingen humor. // Johan Glans idol ![]() __________________________ Vad har du gjort? Rakat dig? /Gunvald Larsson |
Tycker som många andra att Robert Gustavsson är för härlig. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Han har kass humor. Lennart Jähkel är skit kul i Segemyhr hur det nu då stavas. __________________________ |
jag säger väl jörgen lötgård då.. fast han mest gör radio.. robert gustavsson är riktigt bra, men börjar tröttna lite på hans hosta-o-prata-som-per oscarsson-humor.. __________________________ ”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.” -Voltaire |
I Torsk på Tallin är Robert Gustavssonm den utan tvekan roligaste mannen i svensk filmhistoria. __________________________ Är det något jag avskyr mer än korta snapsglas, så är det långa kjolar. |
Visst är Robert Gustavsson asrolig, men han börjar bli för standard. Han e med i Allsång På Skansen hela tiden och på varje liten sketgala som går på tv. osv. Bäst-före datumet på Gustavsson gick ut runt 2000 sorry. Johan Glans har en jävligt skön stil, det räcker med att se på kult-serien Herngren&Ulvesson för att märka vem som är bäst. Sedan är Özz Nujen oxå hur rolig som helst i Sthlm Live osv. ska man välja nå så... Özz __________________________ Say Hello to my little friend! |
Sveriges roligaste män är Johan Glans och Robert Gustavsson. Dom funkar alltid. Dom är helt perfekta. __________________________ Vad har du gjort? Rakat dig? /Gunvald Larsson |
Robert Gustafsson och Mikael Tornving. __________________________ ''My name is Bond, James Bond" [Inlägget ändrat av Timoti 2006-04-09 16:35:27] |
Någon mer än mig som gillar Filip & Fredrik ? Det kan mycket väl vara så att de, just nu, är sveriges roligaste. Jag följer Ett herrans liv med stort nöje. Har även sett deras andra program och tycker nog att Grattis världen varit det bästa de gjort hittills. Fantastiskt underhållande! __________________________ |
Måste nog säga Robert Gustavsson och Mcke Dubois __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Karin R.I.P Micke Dubois [Inlägget ändrat av Angelus 2006-05-12 00:16:50] |
Sveriges roligaste män är Gösta Ekman, Peter Dalle, Hasse Alfredsson och Robert Gustavsson m.fl __________________________ //Inzomnia om man ler mycket, och går snabbt, ser ingen att man är ful : ) |