Jag har spelat i tre ganska små klubbar som heter Estuna IF, Lohärad IF och Roslagsbro IF. __________________________ |
Nu är du tillagd på min msn. ![]() __________________________ |
Bra laguppställning, helt klart. Men varför spelar Puyol ytterback och Cole innerback, i deras klubblag har de ju motsatta positioner? Själv håller man på Blackburn Rovers, allsvenskan har jag inga favoriter i. Jag spelar fotboll i Nosaby, en skånsk divison 4-klubb där vi spelar för att ha skoj. Har varit och tränat med en div. 2 klubb, men jag kan inte köra 5 stenhårda träningspass i veckan samt match, då hade jag tröttnat på fotbollen. Chips, dippa, kompisar och kolla på Sverige - finns något bättre? __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? [Inlägget ändrat av Olofsson 2005-05-03 21:29:07] |
Hur har det gått för Nosaby i serien så här långt då? Och vilken position i laget har du? __________________________ |
Puyols position från början var högerback och han kör lika bra på båda ställena han får köra innerback i Barcela för att dom har bättre ytterbackar än innebackar och Cole kan vell testa en ny position som Silvestre gjorde o de gick ju bra de e därför .......... du kommer kanske utvecklas mycke o nånn klubb kanske köper dig sen min låssas morfar träna upp Micke "Gädda" Hansson som har kört i IFK o landslaget ja vill bli tränare för IFK sen __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Jag är en aggressivt spelande mittback ![]() Vi ligger sist efter 3 omgångar med 0 poäng. Vi har genomgått en rejäl genreationsväxling till denna säsong, 14 spelare har lämnat, lika många 17-åringar har tagit steget upp, så man ska inte ha för höga föhoppningar, men nytt kontrakt, ja det grejar vi, sen gäller det att lägga ribban högt nästa säsong! __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? |
japp men ingenting e omöjligt o du e ju bara 19 år ere nånn som har sett Micke Torin i IFK liten as bra spelare __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Ja, och kolla Micke Nilsson, han kommer ju från trakterna och spelade div. 6 fotboll i min ålder och vart är han nu? Jo Soton och Landslaget ![]() ![]() Nej, vem är det? __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? |
Efter fyra spelade omgångar tror jag tabellen kommer slut så här Malmö FF IFK Göteborg Kalmar FF Helsingborg IF Halmstad BK Djurgårdens IF Hammarby Örgryte Sundsvall Landskrona Häcken Assyriska Gefle __________________________ |
japp men om man spelar fotboll så ska man ha kul som du säger...........Torin e IFK lilla trollkarl han är bara 21 år han e as snabb o snygga finter har han oxå o han spelar underhållande o skapr målchanser på kanterna __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Gary; Håller med dig om Helsingborg, de kommer inte hålla i längden. Men MFF? Med Asper och virrpellen Patrik Andersson där bak blir det tufft, men det finns inga självklara favoriter, så visst... __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? |
Olofson vart i skåne kommer du ifrån?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Nordöst, Kristianstad. __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? |
Okej ........men vem vet du kanske e Sveriges nästa frälsare i fotboll...... __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Olofsson: Jag hittade Nosaby på www.everysport.com, en bra sida om man vill följa mindre klubbar runt om i Sverige. Var även in och besökte Nosabys hemsida. Jag såg att det blev seger i senaste matchen. Grattis! ![]() __________________________ |
Grattis från mejj oxå ..........du e intresserad av sport va Robert?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Jaså, finns det information och inte bara tabeller? Kan kolla. Har besökt innan. Ja, det blev äntligen vinst, när jag var sjuk så vinner vi ![]() __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? |
okej..... men ja tror ni vinner näh du äh me oxå ibland __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Olofsson: Nej, det finns nog bara resultat och tabeller på everysport. www.svenskfotboll.se är en annan bra sida där man kan följa mindre klubbar runt om i Sverige. SvenskaFilmNörden: Ja, jag tycker att sport är kul! ![]() __________________________ |
aa bra ja me...... __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Jag brukar gå in på www.svenskafans.com där kan man både se fotboll o ishockey __________________________ //Angelus |
Everysport har en skillnad sedan tidigare såg jag, nämligen att det finns ett forum för varje serie, vilket är ganska coolt att det snackas just om din serie i det forumet. Svenskfotboll är ganska stelt, resultat finns visserligen, men inget annorlunda. Jag brukar också besöka Svenskafans, den klart bästa sportsidan tycker jag, detta mest beroende på de många diskussioner som förs. Jag håller inte på något allsvenskt fotbollslag, dock håller jag på ett i hockeyns motsvarighet, Malmö RedHawks. __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? |
Jag visste inte att det gick att snacka om varje serie på Everysport, men ska gå in och kolla det nu. Ska även gå in på Svenskafans eftersom ni säger att det är en bra sida. Olofsson, det kan inte ha varit så kul att hålla på Malmö Redhawks i år... __________________________ |
Haha...du har ju rätt olofsson, men allsvenskan i fotboll är högsta serien. Det är inte allsvenskan i hockey. Där kallas det elitserien och det är där elitlagen lirar, d.v.s. det bästa lagen... ![]() När tråden ändå handlar om fotboll så: "Blåvitt, blåvitt, änglarna finns här i Göteborg. Blåvitt, blåvitt, sjung ut din glädje och glöm all din sorg." __________________________ Well, you know, the Dude abides. |
Där var du påhittig som vanligt, Dude. När jag såg att du var senaste skribent i denna tråd förstod jag omgående att du skulle komma och hacka, hackkyckling som du är. Olyckligtvis för dig vänder vinden. Vi tar ett sabbatsår från elithockeyn, men kommer tillbaka med friska tag tills 2006/07. Det har varit tugnt att hålla på Redhawks i år ja, men det har det varit de senaste åren. Ingen stabilitet och det var en tidsfråga innan detta skulle hända. __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? |
Ja, jag kunde ju inte annat än att vara förutsägbar... Eller? __________________________ Well, you know, the Dude abides. |
Med vår juniorverksamhet och målmedvetenhet går vi snart om er. Jönsson/Höglund/Nordström/Prestberg kan inte leverera till den blir 100 år. Är det bara jag som tycker Allsvenskan i fotboll är oerhört ointressant? Trots en del profiler tycker jag att det inte finns nåt sug.. __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? |
Jag håller med dig... Allsvenskan är otroligt tråkig generellt sett. Ser betydligt hellre la liga, premier league eller till och med serie a om det är ett toppmöte, annars intresserar inte fotboll mig speciellt mycket. __________________________ Well, you know, the Dude abides. |
Superettan e bra.....IFK Norrköping äger älska peking __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
äre ingen som snackar här längre __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
e den nånn som har anmält sejj te dromelvan här elr?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |